zaterdag 26 januari 2013

Zaterdag!

Vanmorgen wilde Jordy graag met mij mee, dus nadat ik nog even snel de broodbakmachine gevuld heb, zijn we gezellig samen om 8.30u vertrokken! De meneer van de badkamerkastjes was keurig op tijd en vond het, net als vele andere mensen, heel interessant om te horen waarom een nederlander toch eigenlijk in Kärnten wil wonen...dus we hebben ons verhaaltje eerst maar even weer gehouden, de kastjes en het rek bekeken, betaald en ingeladen! Het ziet er allemaal heel goed uit, alsof het nooit gebruikt is!

Daarna zijn we via het Atrio, naar het Bauhaus gegaan. Daar heeft Jordy geholpen om een aantal prijzen op te schrijven van badkamertegels, vensterbanken, systeemplafond voor de badkamer, een buitendeur, een vloer, wc, wastafel, douchekop/stang, thermostaat kraan....een flinke waslijst dus, maar nu hebben we in elk geval iets om te vergelijken! Gelukkig zit er bij de bouwmarkt een kleine bakkerij waar je ook warme chocolademelk en koffie kunt krijgen...hihihi!!
Toen nog naar de winkel voor de boodschappen en uiteindelijk waren we pas om 13.00u weer thuis...met een afgeladen auto!

In de tussentijd is Erik in de badkamer van het appartement, de onze en de kelder bezig geweest...juist, de gaten! Er was dus één verbinding van de bovenste verdieping naar de kelder! Op dit moment zitten er de juiste buizen alweer in en wordt het afgewerkt, zodat ik straks kan gaan schoonmaken. Gelukkig heeft Erik veel afgedekt en netjes alle deuren dicht gehouden, dat scheelt mij al heel veel!
En zo komen we de zaterdag in elk geval alweer goed door!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Druk dagje dus! Ook nog wat lekkers bij de koffie en de warme choco?
Groetjes van Josina

huis tjokvol zei

succes