woensdag 20 maart 2013

Jongens...

Aangezien het gisteren erg mooi weer was buiten, met heel veel zon, was de sneeuw ook flink aan het smelten, wat erin resulteert dat het gras flink nat (lees: drekkig) was. De jongens speelden als gewoonlijk weer heerlijk buiten (ze hadden gisteren vrij wegens een Feiertag) en tja, dan worden ze natuurlijk ook wel vies...Jordy kwam als eerste naar binnen: ''ik ben gevallen!'' Ik kon zien dat hij niet gevallen was, maar gewoon heeft staan stampen in de drek, want alleen de onderkant van de broekspijpen waren vies. Toen kwamen iets later Luuk en Thijs...met drek tot in het haar! De jassen onder gesputterd, broeken vies en hoe Luuk het voor elkaar heeft gekregen weet ik niet, maar zelfs zijn trui onder de jas was vies...aangezien we toch brood gingen eten op het balkon, hebben we de spullen over de railing gehangen te drogen, zodat ze ze in de middag gewoon weer aan konden doen. Ze zijn inderdaad later weer naar buiten geweest en Jordy kwam al vrij vlot naar binnen en ging wat anders spelen. Luuk en Thijs bleven zich vermaken...
Erik vertelt later:
Thijs kwam bij mij en vroeg om de skippybal, die ik hem niet heb gegeven, want dat kan nu niet met die drek buiten...iets later is Erik weer buiten en waar speelt Thijs mee? Juist, met de skippybal! En alsof het zo moest zijn, hij schoot ervan af, precies in een drekpoel naast het huis! Erik vertelde Thijs dat hij nu maar buiten moest blijven spelen totdat de boel gedroogd was...tja, toen gingen de gebroeders maar met de trekkers spelen, het weggetje naar beneden racen...er ging niet veel tijd overheen, toen zag Erik beide heren aan komen lopen...van het haar tot aan de tenen h-e-l-e-m-a-a-l vol drek het droop van ze af!!! Ze gaven natuurlijk elkaar op de kop... Erik was het zat en heeft de tuinslang gepakt...hihihi, dat waren dus de speenvarkentjes die ik hoorde krijsen buiten!
Ze konden vervolgens zo door onder de douche en de kleren heeft Erik alsnog, voor ze de wasmachine in konden, uit moeten spoelen in de badkuip...zoveel drek zat erin!
Verder zijn ze best lief hoor... :-)

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

hihi tuurlijk zijn ze lief,heerlijk toch als ze zo fijn buiten spelen,beter spelen dan vervelen.

Anoniem zei

O sorry Karin hier moet ik heel erg om lachen. Ik zie het plaatje voor me. Ook Erik die de varkentjes even wast. Geweldig!!!!
Groetjes van Josina