dinsdag 19 maart 2013

Sneeuw en de schilder

Zoals is gisteren schreef, heeft het ontzettend gesneeuwd...in een dag tijd is er zeker 35 tot 40cm sneeuw gevallen en nu? Nu schijnt de zon volop, het is heerlijk buiten! Het levert toch altijd wel weer prachtige plaatjes op...


Het is vandaag dinsdag! De dinsdag dat de schilder er dus is en dat betekend voor ons nu, drie werklui over de vloer...boven bezig, beneden bezig, bikken, knippen, lijmen...de woonkamer is dus vanmorgen weer omgetoverd tot enige schone ruimte van het huis en er staat hier inmiddels weer de inhoud van de badkamer bij in, gedeeltelijk keukeninboedel, speelgoed.... Eerst hoorden we vanmorgen maar niks, de schilder zou van te voren bellen, dus om 9.00u heb ik de beste man opgebeld en toen zei hij, dat ze onderweg waren...okay, ze komen dus echt! Erik was op dat moment het oprit aan het sneeuwschuiven en aan het ontdoen van een hele zware natte lading sneeuw, iets later kwam hij volbezweet weer naar binnen om mij te helpen met het afdekken en afplakken...daar hadden we maar mee gewacht, want je weet tenslotte nooit of het werkvolk komt of niet! Dan is het toch wel weer handig dat Erik er is!!!

We hebben eerst een rondje door het huis gelopen met de mensen en het ging van: ''Wow...'' naar ''Mein Gott...'' Veelbelovende uitspraken dus...De monteur van de vensters heeft het voor hen niet bepaald netjes achtergelaten, er moet dus veel meer gebeuren dan dat hen gezegd was, maar ja, dat is niet ons probleem, voor ons staat de prijs vast en deze mensen worden betaald door de monteur van de vensters. Het zijn wel heel aardige lui, in voor een praatje en de jongste van het stel vroeg waar wij nou eigenlijk vandaan kwamen...hij had gedacht uit Finland! Hahaha, omdat Erik er volgens hem zo Fins uitziet! De chef van de drie heeft mij alles laten zien wat ze doen en hoe ze het gaan doen en dat het er straks heel strak uit zal zien...daar houd ik hem aan!

4 opmerkingen:

huis tjokvol zei

wauw wat een sneeuw,inderdaad een prachtig plaatje,nou succes met het werkvolk en de schilders.

Liesbeth zei

Prachtige foto's maar hier moet die sneeuw echt niet meer komen. Veel succes met de schilderwerken!

Liesbeth

Andre H zei

Idd mooie foto's hoor,en succes met klussen

Anoniem zei

Mooi die sneeuw, Ik geniet er ook van. En wat zal het mooi worden bij jullie.
Groetjes van Josina