maandag 4 maart 2013

Klussen en pokken

De zon schijnt weer volop en ik heb alweer lekker twee wasjes buiten gedroogd...heerlijk!
Aangezien ik niet van plan ben om nu en de komende dagen aan een schoonmaakwerkje te beginnen (aangezien morgen wordt begonnen met de nieuwe kozijnen), heb ik vanmorgen, samen met Jordy geklust! Jordy heeft in de woonkamer van het appartement de oude plinten verwijderd en ik heb in de badkamer het plafond geïsoleerd! Erik had het materiaal voor ons al klaargelegd, dus we konden vanmorgen zo beginnen.
Hahaha, alleen na het isolatiewerk zat ik zelf helemaal onder de piepschuimbolletjes...grrrrr, helemaal statisch en het zat overal en je kunt afkloppen wat je wilt, maar het blijft plakken! Maar goed, het plafonnetje is klaar!

Jordy krijgt er nog steeds wel een paar nieuwe pokken bij, maar we blijven smeren! Gelukkig is hij verder er niet ziek bij, hij is goed te pas, is vanmorgen met de konijnen bezig geweest, heeft al gekleurd en heeft dus geholpen met klussen en we hebben weer op het balkon gezeten om wat te drinken...Luuk en Thijs zijn ook weer in huis, dus ik ga zo lekker brood smeren en dan kunnen we ons brood ook op het balkon opeten!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hahaha, wat zal jij het erg vinden dat je niet kan schoonmaken. Maar troost je, straks als de kozijnen erin zitten mag je er weer hard tegenaan. Wat lekker buiten je boterham opeten. Daar is het hier weer te koud voor.
Groeten van Josina.