donderdag 4 april 2013

Blije dag!

Het was vandaag een dag om blij van te worden!!
Vanmorgen zijn we beiden weer vol aan de klus gegaan, Erik moest nog het een en ander aan de vloer veranderen, zodat in het weekend de nieuwe vloer gelegd kan worden en daarna is Erik zelfs begonnen met tegelen!! Een klein stukje van de wandtegels zitten er nu in en wauw, dat veranderd gelijk de boel!!! Zelf ben ik verder gegaan met het schilderen van kozijnen. Het badkamerkozijn kan ik niet afmaken, omdat er natuurlijk nog tegels gezet moeten worden en die komen ook rondom het kozijn, maar aan de overloopkant heb ik 'm al wel gedaan. Het voordeurkozijn moet alleen nog, maar dan kan die deur er even niet ingehangen worden dezelfde dag en aangezien Jordy er wel boven slaapt, wil ik daar nog even mee wachten, maar de rest van de kozijnen (vijf stuks) zijn klaar!

Vanmiddag na het eten, ben ik naar Villach gegaan. We kregen gisteren folders en er stonden een aantal dingen in, die we nog moesten hebben en die nu echt voor hele scherpe prijzen waren!! Ik heb vanmiddag een hele lijst binnen kunnen halen!! Gordijnstangen, een kamerlamp, een keukenlamp, een lamp voor in de gang, de volgende vijf sets beddengoed en nog een paar kleinere dingen, zoals een bestekbak voor in de keukenlade!! Wauw, helemaal tegek! Vooral als je nagaat, dat ik een paar weken geleden dezelfde gordijnstangen in de handen heb gehad en ze toen vrij duur vond en nog maar niet mee heb genomen...en nu exact hetzelfde voor een derde van die prijs heb kunnen halen! Voor de sets met beddengoed heb ik precies de helft betaald! Oh, wat ben ik blij, dat wij het op deze manier kunnen doen en niet alles opeens nodig hebben gehad. Op deze manier hebben we ons heel veel geld kunnen besparen en niet met de aankoop van rommel, maar gewoon met (voor ons in elk geval) goed spul! Want natuurlijk vallen er ook genoeg dingen wat duurder uit, of heb je dingen nodig, waar je geen seconde bij stil hebt gestaan, maar die er wel moeten komen, maar op deze manier kun je het goed in de hand houden!

Hopelijk wordt er mogenochtend gewandeld, ik heb er echt weer zin in, maar het weer zou niet echt meewerken...hopelijk is het morgenochtend droog! Morgenmiddag ga ik met de jongens naar Lendorf, naar de verjaardag van de twee jongens van Corine. Hahaha, ik hoop dat we er komen, want het is van ons uit een uurtje rijden, maar ik ben die richting nog nooit alleen in geweest! Morgen voor mij dus geen klusdag, maar Erik is nog wel het een en ander van plan.

1 opmerking:

Anoniem zei

Heerlijk dat je zulke goede aankopen hebt kunnen doen. En ik vind je ook echt een kanjer dat je zo meeklust. Ben benieuwd naar de foto's straks als alles zo'n beetje klaar is. Hoop dat het morgenochtend toch een droge wandeling wordt. Veel plezier ook op de verjaardag.
Groetjes van Josina