woensdag 3 april 2013

Klusochtend!

We zijn een dagje verder en gelukkig ben ik vanmorgen al heel anders opgestaan dan de laatste dagen!! Eerst heerlijk even naar de winkel gewandeld voor een paar boodschappen...gewandeld in de sneeuw!! Hahaha, het blijft hier toch nog steeds gestaag doorsneeuwen, voor vrijdag wordt er zelfs weer een flinke hoeveelheid voorspeld...

Daarna eerst even onze badkamer een beetje op orde gebracht...daar hing nog steeds ons fraaie douchegordijn niet goed sinds het nieuwe kozijn. De Maurer heeft de muur een beetje gladder gemaakt en Erik heeft het nog iets verder aangesmeerd, zodat nu ook geen water achter de tegels kan komen. De spiegel hangt weer en het schapje zit weer op zijn plek, de wasmachine staat weer waar die stond, het een en ander goed schoongemaakt, dus die ruimte kan er voorlopig weer even tegen.
Daarna zijn we beiden naar boven gegaan. Erik heeft eerst nog wat bijgeschuurd en is toen met de roller en de latex in de weer gegaan en ik heb verf genomen en inmiddels twee deurkozijnen geschilderd.
Terwijl ik ziek was, heeft Erik zich uitgeleefd op het witten...op dit moment is de Speis klaar met latex, de gang is klaar, de beide slaapkamers zijn helemaal bijgewerkt, de keuken is ook bijgewerkt...alleen de woonkamer is nog niet helemaal klaar, daar hoeft nog maar één muur!
Dan kunnen we eindelijk het komende weekend de vloer leggen!!!! Erik heeft daarvoor al alle deurposten bijgewerkt, zodat de vloer eronder door gelegd kan worden en bijna alle drempels zijn weg! Gelukkig kon dat, nu we allemaal nieuwe strips hebben gehaald die de overgang naar een andere vloer oplost, veel mooier dan die drempels!

Erik heeft de badkamer inmiddels zover klaar, dat hij gelijk kan tegelen, zodra de nieuwe vloer in het appartement ligt, want dan kan ik zelf namelijk verder met het schoonmaken en inrichten, het bed in elkaar zetten, volle dozen van zolder halen en kijken welke verrassingen daar allemaal in zitten...heerlijk is dat, dat zijn namelijk volgepakte dozen, die ik nog samen met mijn moeder in de eerste week hier ingepakt heb...spullen die uit dít huis van de wanden komen, uit kasten komen, uit de keukens zijn gekomen....ben wel weer heel benieuwd wat er allemaal in zit, ik wil er namelijk op die manier een beetje ''Oostenrijk'' in het appartement brengen! Ook het zelfgekochte nieuwe keukenservies komt dan tevoorschijn, eindelijk!!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

O, dus nu de "leuke" dingen in het vooruitzicht. Dat geeft moed om er weer tegen aan te gaan.
Lekker die sneeuw. Moet zeggen dat het hier wel koud is, maar wel met zon en blauwe luchten.
Groeten van Josina