zaterdag 6 april 2013

Trots!

Vanmorgen alweer eerst naar Villach geweest...het moet geen gewoonte gaan worden, hahaha!! Ik had weer eens wat op Willhaben gevonden, iets wat we nog nodig hadden voor het appartement! Het gaat om een salontafel en dezelfde mevrouw had van hetzelfde ook nog eens bijzettafeltjes! Ik ben niet van de bijzettafeltjes, maar dit is zo'n set van drie die je onder elkaar kunt schuiven en het is vrij strak (komt van een winkel die begint met een I... :-) ) Eén ervan ga ik gebruiken als nachtkastje bij het bed, want de poten zijn van hetzelfde materiaal als het bed en de andere twee kan ik mooi in de hoek van de woonkamer kwijt, want daar zou eerder de kast komen te staan, die nu alsnog weer 'verdwenen' is, zo kan er wat leuks opstaan of kunnen de gasten het glaasje drinken naast zich neerzetten!

Verder...is het appartement onherkenbaar geworden!!!! WAUW WAUW WAUW!!! Ik ben supertrots op onszelf, wij zijn geen architecten, maar het is echt prachtig en het is nog niet eens klaar!!! In de keuken en de gang ligt de nieuwe vloer erin, ook zijn in deze twee ruimtes de lampen opgehangen, de nieuwe garderobe-spiegel-kast staat al in de gang...morgen wil Erik de deuren op maat maken, er moet bij een aantal een klein stukje af. De nieuwe plinten moeten er nog aan, gordijnstangen ook nog ophangen en dan zal voor morgen de dag wel om zijn, want het is natuurlijk ook nog zondag. Maandag gaat dan de nieuwe vloer in de woonkamer erin...ik hoop aan het einde van de komende week dan eindelijk een paar mooie foto's te kunnen maken, voor de site!!
Dan kan Erik deze week weer verder met de badkamer en ik vermaak mij voorlopig wel met de keuken....schoonmaken en inrichten en dan de woonkamer...de hoekbank en tevens een slaapbank moet helemaal gereinigd worden (het is van ribstof...), ik heb een spuitbus gehaald om het te proberen, maar het lijkt me geen fijn karwei om eerlijk te zijn, maar goed, de bank is verder helemaal in orde, niet versleten en ook weer niet aardslelijk, dus ik moet er toch aan geloven!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje, dat gaat ineens hard. Ben niet nieuwsgierig hoor naar de foto's hahahaha.
En banken schoonmaken is een klus waar je niet blij van wordt als je moet beginnen. Als het klaar is ben je supertrots omdat het zo opgeknapt is. Succes!
Groeten van Josina.

Liesbeth zei

Ik ben supernieuwsgierig naar die foto's !!!