zondag 7 april 2013

Honderd dingen...

En toen was de zondag ook alweer bijna om!! Tjonge jonge, het lijkt wel of de dag steeds minder uren krijgt... hihihi!!
Vanmorgen eerst ons heerlijke zondagse ritueel van relaxt opstaan en uitgebreid ontbijten. Vervolgens zijn we allemaal naar boven gegaan, de jongens hebben nu heerlijk de ruimte in de keuken van het appartement om er te kunnen spelen, een schone vloer en geen overtollige attributen meer, de vloer bijna helemaal vrij dus!!
Erik heeft de plinten van de keuken zelf eronder gezet en ook de rest van de plinten van de vloer, allemaal heerlijke karweitjes waar heel veel tijd in gaat zitten, omdat er gewoon echt helemaal niets in dit huis recht of waterpas is...hahaha, ook de hoeken zijn geen 90°, dus af en toe viel er nog wel een onvertogen woordje...maar in de keuken is het klaar! Tussendoor heeft Erik voor mij nog wat gaatjes geboord, zodat ik de gordijnstangen op kon hangen en inmiddels zijn er twee deuren ingekort. Vanmiddag is Erik met de jongens een eindje heen fietsen geweest en in die tussentijd heb ik het tweepersoonsbed in elkaar gezet en de vensterbanken opgemeten, die boven ook allemaal nog moeten komen...we hebben twee kasten weer naar beneden gesleept, die we eerst voor het appartement wilden gebruiken, maar nu toch weer niet...en zo is er weer veel gedaan voor vandaag!

Morgen kunnen we alvast het een en ander van de zolder afhalen en een begin maken met de woonkamervloer en en en...ik kan nog wel honderd dingen opnoemen, die éven gedaan moeten worden, maar het is nu weer echt leuk om wat te doen, want je ziet elke keer weer resultaat!

En natuurlijk blijft Erik in tussentijd ook op zoek naar een baan...er moet morgen weer gebeld worden en het kan zo ineens zijn, dat hij naar Villach moet. Bij de ene baan, wat Erik echt leuk lijkt, heeft hij te horen gekregen, dat dat bedrijf pas eind april, begin mei iemand kan laten beginnen...dus dat is nog steeds 'open', Erik zoekt gewoon verder, maar lukt het nog niet, dan zou dat een optie kunnen zijn, want volgens de mevrouw komt Erik er wel voor in aanmerking. Van een ander bedrijf heeft Erik gehoord, dat ze er iemand anders hebben aangenomen en weer een ander bedrijf moet Erik morgen weer naar toe bellen. Afgelopen donderdag werd Erik gebeld vanuit een ander bureau, die zoeken medewerkers voor een Amerikaans bedrijf in Villach, de mevrouw wilde weten of Erik dat wat leek en zo ja, dan zal Erik gebeld worden door dat bedrijf en een gesprek moeten voeren in het engels, niet echt Eriks taal en Erik heeft aangegeven alleen een basiskennis van de taal te hebben, maar dat zou al voldoende kunnen zijn, waarschijnlijk belt dat bedrijf morgen...alles is nog steeds in volle gang dus!

1 opmerking:

Anoniem zei

Aha, ik dacht dat ik de enige was, die vind dat er te weinig uren in een dag zitten. Maar ja jij hebt er ook last van dus. We hebben natuurlijk wel een uur korter want de klok is verzet vorige week hè. Wel spannende tijden met de sollicitaties zeg. Hoop dat het snel lukt voor Erik.
Groeten van Josina.