donderdag 11 april 2013

Bankstel

Zow, het zweet vanmorgen alweer losgekregen! Hahaha, eerst hier in huis toch ook maar wat schoongemaakt...dat schiet er nu af en toe wel een beetje bij in, maar het is weer fris en kan er weer tegen!
Vervolgens heb ik doeken en de spuitbus gepakt en heb me uitgeleefd op de bank!! Het is mij uiteindelijk erg meegevallen moet ik zeggen, het ging redelijk snel en het resultaat? WAUW, het moet nog even drogen en dan kan ik straks de hele bank nog een keer af stofzuigen, maar het is nu al een enorm verschil én het ruikt fris! Die bank heeft natuurlijk jarenlang in een woonkamer gestaan, het huis dus een poos leeggestaan, veel stof en de laatste jaren een man alleen hier...de bank bleef een beetje muffig ruiken, als de woonkamerdeur boven dicht zat, dan helemaal! Ik ben blij met het resultaat! Nu nog een keer wat leuke fleurige kussens halen en dan is de bank helemaal af!

Net nog even weer een boekingsbevestiging doorgemaild en nu kan ik melden, dat we van de eerste juni tot en met de eerste week van september vol zitten...super toch?! Ik vind het nog steeds wat raar...als ik onszelf een jaar geleden zie, toen kenden we dit hele huis nog niet eens! Erik en ik zijn in april vorig jaar hier voor het eerst geweest om te kijken, op de valreep voor het naar huis gaan, als laatste huis van de HEEEEEEL VEEL huizen die we toen bekeken hebben, van huurhuizen tot koophuizen... in mei zijn we hier met de jongens geweest, in juli zijn we erin getrokken, zonder ook nog maar iets op papier te hebben! En nu? Nu is het boven in het appartement (alleen dat woord al!!!) al zo geweldig mooi aan het worden...af en toe vind ik het nog steeds heel onwerkelijk allemaal...maar wij hebben met ons allen geen seconde spijt van deze beslissing!

Nou, dan ga ik nu voor de volgende ruk...de glazen schapjes van de woonkamerkast allemaal schoonmaken en erin zetten!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Kan me best voorstellen dat je je af en toe in de arm moet knijpen. Zo van jeetje is dit nu echt van ons en hebben wij dit nu allemaal al opgeknapt. Geweldig van jullie. Ik heb er grote bewondering voor. En dan zo veel boekingen.
Groeten van Josina.

Anoniem zei

En wij dachten nog wel een overnachtings adresje gevonden te hebben voor wij de vouwwagen openklappen aan de Ossiachersee ;-)

Gefeliciteerd

Peter