maandag 8 april 2013

Kastje hier, bureau daar...

Vanmorgen, nadat de jongens naar school zijn gegaan, is Erik eerst achter de laptop gedoken en heeft wat telefoontjes gepleegd. Ik ben bezig geweest om de ladenkast van onszelf leeg te halen en de inhoud in de kast die van boven komt te deponeren, vervolgens de lade's eruit en alvast naar boven en Erik heeft daarna geholpen om het geraamte naar boven te brengen. Eenmaal boven, moest Jordy's bureau eraan geloven, die gaat alvast naar de slaapkamer van Luuk en Thijs (een verdieping lager dus), maar ja, dat bureau...ik kon hem vinden, onder de berg die erboven op lag!! Haha, ik heb eerst datgene wat uit elkaar kon, uit elkaar geschroefd, want het is een behoorlijk zwaar ladenblok wat eronder zit. De boel uit elkaar en toen naar beneden gebracht, alleen de inhoud van de lade's, daar heeft Jordy vanmiddag zelf mee geholpen om deze op te ruimen, netjes heb ik alle lade's weer schoongemaakt en Jordy's bureau is nu helemaal opgeruimd en schoon en staat op de voorlopige plek!
De ladenkast boven weer in elkaar gezet, op de tweede slaapkamer (''kinderkamer'') van het appartement. Ik kan namelijk nog steeds geen goede linnenkast vinden voor deze slaapkamer, terwijl ik al maanden aan het speuren ben. Natuurlijk kun je voor een flinke smak geld zo een kast in de winkel ophalen, maar dat wil ik niet. Nu staat er dus ons eigen ladenblok met vier grote lade's en op zolder heb ik nog een hele mooie spiegel liggen, die er boven komt te hangen!! Als ik een mooie linnenkast gevonden heb, dan gaat ons ladenblok er wel weer weg, maar voor nu staat er iets, waar best wat kleding in gelegd kan worden en die kamer heeft ook nog twee nachtkastjes met beide een laatje en een deurtje, dus er is best wat kastruimte uiteindelijk.
Verder is Erik verder gegaan met het leggen van de vloer in de woonkamer, maar daar moest tussendoor steeds iets verplaatst worden, want de grote kast staat al in de woonkamer en de grote hoekbank...maar het is gelukt! Vanmiddag ben ik verder gegaan met het leggen van de vloer, want Erik moest opeens weg....morgen meer daarover!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Je zult je rug wel voelen van al dat gesjouw. Vloer ben ik ook benieuwd naar hoe dat eruit ziet.
Groeten van Josina.