maandag 24 juni 2013

KOUD en foto's

Het is maandag...een druilerige koude maandag! Bah! Het is vannacht begonnen met regenen en het regent nog en waar het vanmorgen nog redelijk op temperatuur was, is het nu nog maar 10 graden, daar waar het gisteren hier nog 30 graden was....brrrrrr! Al heb ik net even de voorspelling van de komende dagen bekeken en dan zou het ook vandaag de slechtste/koudste dag van de rest van de week zijn, als die voorspelling klopt, heb ik niks gezegd!

Vanmorgen de boekhouding maar weer eens op orde gebracht...tjee, wat een verzameling weer! Bonnetjes hier, rekeningen daar, bankafschriften opruimen...de boel is weer op orde nu!

Gelijk ook maar eens de foto's doorgenomen, weer op de aparte harde schijf gezet en de laptop leeggegooid, net als de camera zelf, alles kan weer totaal opgeschoond gebruikt worden! Hihihi, vooral foto's...ik maak graag foto's, maar daar waren jullie al wel achter denk ik zo :-) tja, ik heb voor bijna 8 GB van de laptop gegooid en dan praat ik over foto's vanaf februari dit jaar...

1 opmerking:

huis tjokvol zei

he bah,hier ook koud en elke keer regen,vandaag wel wat meer zon en als de zon er is dan is het lekker.


liefs yvonne