donderdag 6 juni 2013

Nog één keer: radiator

Tjonge jonge, de dagen vliegen echt vreselijk snel om! Vanmorgen nog weer aan de klus geweest en tussendoor kwam Ute nog even op de koffie. Vanmiddag het huis nog een beetje op orde gemaakt, want morgen is de ochtend ook alweer zo weg...eerst wandelen en daarna bij Thijs kijken in het zwembad! Ook heb ik vanmiddag de laatste radiator voor de laatste keer gespoten en dan hoef ik voorlopig het woord radiator ook niet meer te horen!!

Door alle andere dingen, ben ik volgens mij helemaal vergeten te vertellen, dat de dames hier ook al weer even aan het werk zijn!! Vorige week belde ik naar de meneer van het bedrijf om te vragen of er al een vooruitzicht was, wanneer er gewerkt zou gaan worden. Toen had hij het over volgende week (deze week dus), maar dezelfde avond belde hij nog terug, of het een dag later ook ging...natuurlijk! Vorige week zijn ze dus een dag geweest, ze hadden bij de klus ervoor nog wat tijd over gehad en toen al wat voorbereidend werk gedaan, in de zin van materiaal snijden, dus ze konden nu vrij vlot doorwerken! Vandaag zijn ze er weer geweest en morgenochtend hebben ze nog heel even werk. Dan hebben we dus toch nog het huis helemaal klaar van buiten, voordat de eerste gasten komen!! YES! Na morgen komt er dus voorlopig ook een einde aan het werkvolk over de vloer...daar treur ik echt niet om! Er kan dan in elk geval weer iets afgesloten worden, heerlijk!

Het zijn nu echt allemaal 'kleine' dingen die nog gedaan moeten worden, al zijn het er best nog wel wat, maar het is redelijk te overzien!
Ik heb mij in de laatste weken ook veel bezig gehouden met de inhoud van de ordner voor het appartement en ik heb er zojuist weer wat bij in gestopt! Het gaat niet alleen over serieuze dingen, maar dus ook over een aantal restaurants of eetgelegenheden in de omgeving en ik heb net een paar bladzijden van het boek wat ik lees gekopieerd! De komende dagen wil ik weer even met mijn rotstuintje en de rest van de tuin bezig, als het weer tenminste meewerkt...en vanaf maandag begin ik de grote schoonmaak in het appartement! Erik heeft nog het laatste werk in de badkamer en heeft vanavond de eerste radiatoren weer geplaatst!

1 opmerking:

Anoniem zei

Gefeliciteerd dat je de klus van de .... mag niet zeggen woord geklaard is. Ook gaaf dat het huis aan de buitenkant klaar is als de gasten komen.
Wat zal het leuk zijn als jij ze in de deuropening opwacht of tegemoet loopt in je Oostenrijkse outfit. goed dat je zo'n orner maakt waar alles in te lezen valt. Wandel ze morgen!!!
Groeten van Josina