zondag 2 juni 2013

Zondag

Ook al is het zondag, we hebben niet echt stilgezeten...allerlei klungeldingen hebben we gedaan vandaag. Tochtstrips op de deuren geplaatst, een schap opgehangen, handdoekhaakjes in de keuken gemaakt, haken in de Speis opgehangen en de verplichte rookmelders zijn geplaatst! Ik heb het balkontafeltje in elkaar gezet, een radiator schoongemaakt en ontdaan van de bouwsluier...en nog wat kleine dingen meer. Op dit moment is Erik met de jongens een stukje aan het fietsen! Gewoon even lekker een frisse neus halen!

Hier kunnen we fietsen en is het droog, dat is elders in Oostenrijk wel wat anders...kijk maar eens:
het nieuws (klikken). Sterkte voor een ieder die in de getroffen omgeving woonachtig is.

Even nog terugkomend op de reactie van Peter, betreffende de oeroude schildpadden in de Reptilienzoo: de oudjes liggen nog steeds in (v)echtscheiding blijkbaar, want ze zijn apart van elkaar ondergebracht...heel zielig zelfs, de ene echt helemaal alleen en bij de ander zijn er twee meer bij ondergebracht!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt dus weer heel wat gedaan. Gelukkig heb je geen narigheid van de regen. Je zult er maar in zitten.
Groeten van Josina

Sally zei

Via via kwam ik op dit blog terecht. Leuk om te lezen hoe medelanders het in het buitenland doen. Beetje herkenbaar. Jullie wonen prachtig zo te lezen. Ik ken Oostenrijk alleen vd wintersport ;-)
Wbt die regen en ateroverlast ik hoop niet dat het zo erg wordt als toen wij in Thailand aankwamen. Wat een drama al die overstromingen en vooral al dat menselijke leed. Succes daar.