vrijdag 19 juli 2013

Expat mama's!!

Dat er flink wat te lezen/zien valt over emigratie's is iedereen denk ik wel duidelijk, maar dat ik gevraagd zou worden voor een interview vond ik wel bijzonder! Ik werd benaderd via deze blog, met de vraag of ik mee wilde werken: ''waarom niet?'' Ik heb vervolgens via de mail een hele vragenlijst ontvangen, het leken niet veel vragen, maar ik kon mijn antwoorden niet heel kort houden :-) , hahaha, daar heb ik vaker last van! Samen met wat foto's heb ik de mail teruggestuurd en expat mama's heeft het omgezet naar een verhaal, wat ik vervolgens nog eerst weer te zien kreeg en eventueel correctie's door kon geven. Erg leuk om te doen!!

Mijn verhaal/interview kun je lezen onder:

Expat mam

Ik heb ook een link in mijn bloglijst opgenomen (een beetje doorscrollen naar de 'rechts-onderkant' van deze blog), zo kunnen jullie er ook eens vaker iets lezen, als je het interessant vindt natuurlijk!

3 opmerkingen:

Nicole zei

Je antwoorden waren gezellig om te lezen Karin! Nogmaals dank voor je tijd en moeite!

huis tjokvol zei

super leuk,en goed geschreven zo.

REKO zei

Het blijft super om jullie belevenissen te lezen.Inburgeren is voor jullie een automatisme. Super. Mensen die zich in zo'n korte tijd zo eigen hebben gemaakt met de Oostenrijkers verdienen respect.Een voorbeeld voor velen.