donderdag 22 augustus 2013

Tourismusburo en Villach

De dag is alweer om! Vandaag een heerlijke relaxdag gehouden...gewoon wat normale klungeldingen gedaan, maar verder niets! Met de jongens even naar de winkel en het Tourismusburo geweest, weer een paar potjes Uno (bedankt familie :-) ) gespeeld, vanmiddag hebben de jongens nog weer een duik genomen in het zwembad en dat was het wel zo'n beetje! Tja, wat valt daar nog verder over te schrijven...hahaha, niet veel dus!

Inmiddels ben ik al wel twee keer gebeld door het Tourismusburo, of we het appartement nog voor een bepaalde tijd vrij hadden! Dan zijn er dus mensen op dat moment bij het buro, die vragen of ze nog ergens in Bleiberg kunnen overnachten...wel leuk dat het zo gaat! Wij staan nog niet op de homepage van Bleiberg, vandaar dus dat ik er vanmorgen even langs ben gegaan en na heb gevraagd. Ik had geluk, de 'Obfrau' van het buro was er net op dat moment, ze had in de gaten wie ik was (ik had haar zelf nog niet eerder getroffen) en ik werd opeens heel vriendelijk behandeld en de medewerkster moest nu toch echt naar een andere collega een spoedmail schrijven, dat wij toch nu snel bij op de homepage moesten komen...het was niet nodig dat het zó lang moest duren...we wachten af!

Morgen brengen we Erik naar het werk, zodat wij de auto hebben...ik ga met de jongens op pad voor schoenen, sportschoenen en schoolsandalen...een laatste muziekschrift, zelf zoek ik nog schoenen voor onder mijn Lederhose, boodschappen doen...en als we dan Erik ophalen, gaan we langs de bouwmarkt om daar bestrating op te halen en wat bandjes en zand (wel met de aanhanger hoor :-) ). Op die manier hoeven we zaterdag niet meer naar Villach!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Noem het maar relaxen, spellejes spelen met de kinderen, dat is werken joh hahaha. Niet vals gespeeld? En vandaag weer heel wat op de lijst.Ook leuk met de jongens op schoenenjacht. Succes!!!
Groeten van Josina.

huis tjokvol zei

heerlijk toch zo,n dagje,succes met schoenen kopen vandaag