woensdag 21 augustus 2013

Verveeld en brief

Gelukkig scheen vanmorgen het zonnetje weer! Konden de jongens ook weer normaal naar buiten :-) Wat is een dag binnen dan lang zeg...bah! De jongens verveelden zich steeds weer en worden daar niet bepaald...euh...lief van, zullen we maar zeggen. En dan heb ik het maar over één dag!! Vandaar dat ze vanmorgen na het ontbijt eerst de konijnen even weer lekker in de ren hebben gedaan...sprong toch Snoopy op het verkeerde moment boven op het hok, ze maaide daarmee haar voerbakje bij Speedy in het hok, boven op het bakje van Speedy...kapot! Tja, die porseleinscherven zijn venijnig, dus dan het hele hok maar gelijk leeg, dat was toch anders vandaag of morgen gebeurd! Na het schone hok, hebben de jongens zich eerst weer aan het huiswerk gezet. Jordy moest lezen en Luuk kon zijn brief overschrijven op een net blaadje...pfffff, hij was er, zoals gewoonlijk, totaal niet bij met zijn gedachten en ik had hem van te voren gewaarschuwd: ''als er teveel fouten in komen (hij kan het tenslotte letterlijk overschrijven), kun je overnieuw beginnen!'' Hij is drie keer opnieuw begonnen....
Uiteindelijk hebben we een pasfoto onderaan de brief geplakt, de envelop klaargemaakt en Luuk heeft samen met Thijs de envelop weggebracht...Luuks vriendinnetje zal wel blij zijn!

Zelf heb ik twee wassen weggewerkt, die hebben weer heerlijk buiten kunnen drogen, gelijk over de strijkplank en in de kast, super! Wc en badkamer hebben de poetsbeurt weer gehad, de rest van het huis met de stofzuiger gedaan en daarna de dweil er achteraan, het trappenhuis heb ik weer gezogen en gedweild voor onze gasten! Buiten bij de voordeur alles weer aangeveegd, het tuintje geharkt en eindelijk de gekregen lavendel er bij in gepoot...en nu lekker aan een kop thee!
De jongens zijn vanmiddag weer eens het zwembadje ingedoken en tussendoor maken ze de trampoline onveilig! Die hebben hun draai dus weer gevonden!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn dus geen binnenzitters zullen we maar zeggen. En dan moeten ze van strenge mams ook nog huiswerk maken eerst. Gelukkig mogen ze dan eindelijk als beloning naar buiten hahahaha.
Groeten van Josina

Anoniem zei

Hoi Karin,

Mijn buurvrouw zegt dan: het is volle maan! En dat was het toevallig ook nog... op zo'n dag alles wat lichter nemen. Mijne waren ook niet te pruimen en ik MOEST echt inpakken, heb maar een DVDtje aangezet.

Groetjes Corine