vrijdag 30 augustus 2013

Wandelen!

Het is gelukkig vandaag weer prachtig weer! Thijs is vandaag met de Kindergarten naar de Drachenbrunnen...en het zonnetje scheen zo lekker, dat ik zelf ook wel heel graag wilde wandelen met Jordy en Luuk. Eerst hadden ze niet zoveel zin, maar ik heb beloofd dat we de ronde niet groot zouden maken en dat we misschien wel nog een keer naar de Ochsentritt zouden kunnen gaan... Ze gingen akkoord! We hebben eerst Thijs weggebracht en toen nog weer even naar huis, zodat de zon eerst even lekker zijn best kon doen, om het 'zonderjastemperatuur' te maken! Tegen 10.00u zijn we uiteindelijk weggewandeld....heerlijk!!!!! Dit keer heb ik alleen maar mijn eigen rugtas meegenomen, een paar Laugenstangen, wat drinken en een paar snoepjes...ik was allang blij dat de jongens mee wilden...hihihi!
Het was echt heerlijk om te wandelen en zelfs de jongens zeiden dit zelf ook, alles was weer wat groener geworden door de koelere temperaturen en de gevallen regen en bijna geen wolken aan de lucht...
Dit keer zijn we dus maar een andere weg terug gegaan dan de vorige keer (toen zijn we verder omhoog gelopen...) en netjes een weggetje genomen wat al afdaalde. Het leuke is nu, vooral ook voor de jongens, dat ze steeds toch weer bekende dingen zien: ''Hé, hier hebben we vaker gelopen!'' Het eerst stuk nog niet, maar wat later kwamen we inderdaad halverwege ons 'normale' pad weer uit, we krijgen steeds een beter beeld van de Erzberg!
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Genieten !!!! Dat doen jullie wel ...........
Groetjes Ma...

Anoniem zei

Echt heerlijk!!!! En leuk dat de jongens ook steeds meer gaan herkennen.
Groetjes van Josina.