zondag 15 september 2013

Er is er één jarig...Hoera!

Vandaag is er een verjaardag in huize Fischer! Luuk is acht jaar geworden, wat een grote kerel alweer zeg....op 15 september 2005 om 14.07u is Luuk geboren, 52cm en 3890 gram (de lichtste van de drie :-) )! Tjonge, daar zijn toch echt wel wat centimeters en kilo's bijgekomen!
Vanmorgen hebben we ons eerst gewassen en aangekleed en toen zijn we naar boven gegaan, naar opa en oma om daar te ontbijten. De ontbijttafel hadden we gisterenavond al voorbereid, net als alle cadeau's en kaartjes die daar al klaargelegd waren:

Luuk wilde graag Cremeschnitten, ofwel tompoucen voor zijn verjaardag. Nu had ik alles ervoor in huis gehaald om ze helemaal zelf te maken, maar mijn schoonouders hadden van die verpakkingen uit Nederland meegenomen om ze klaar te maken, dus toen heb ik gisterenavond toch maar die pakken uit Nederland klaargemaakt!
 


Aan het einde van de ochtend zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben we een stuk gewandeld, richting Bleiberg Nötsch. Een weg die ook mijn schoonmoeder nog goed kon nemen met de rolstoel.


We zijn aan de overkant van de straat weer teruggelopen, via de forellenkwekerij!


We vermaken ons dus wel! Voor vanavond is mijn schoonvader soep aan het koken en we nemen er een broodje met knakworst bij, maar eerst nog even lekker snaaien van lekkere dingen!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de jarige Job. Wel spannend beneden geen cadeaux dus hij kon ook niet gokken wat er in zat. Leuk! En lekker wandelen met elkaar. De dag kan niet meer stuk denk ik!
Groeten van Josina

Anoniem zei

Een en al gezelligheid voor vandaag ,fijn voor Luuk om zo de verjaardag te kunnen vieren !!!

Groeten vanuit de hasseler Es...