vrijdag 13 september 2013

Vrijdag en verrassing!

Het is VRIJDAG!!!!!! Eindelijk weer de normale wandelronde, sinds negen weken! We zijn deze eerste keer begonnen met acht personen, super! Het was gezellig!


Onder dit wolkenpakket ligt Villach!

En dan!! We waren al een poosje aan het broeden op een verrassing! Eriks ouders zijn vandaag om 12.00u aangekomen! Ik had het appartement weer helemaal klaar gemaakt, want dit keer slapen ze bij ons...Eriks moeder in de rolstoel en wij met een trap? Ja, ze hebben een nieuw apparaat gekocht, dat mensen de trap omhoog brengt, kijk maar:
Erg mooi natuurlijk, dat Eriks moeder het nu ook allemaal boven kan bewonderen en dat ze dus nu gewoon bij ons kunnen verblijven! De badkamer (douche en wc) van het appartement leent zich ook vele malen beter voor haar, geen drempels of een douchebak, maar ze kan er gewoon in rijden met haar meegebrachte tripple-stoel. Het was natuurlijk wel even spannend, die traplift...thuis heeft Eriks vader dat met Eriks broer uitgetest, maar nog niet met Eriks moeder...ze zat er dus voor het eerst op en het ging omhoog in elk geval helemaal goed! Naar beneden moet dus nog worden getest, maar zal vast ook goed gaan...denk ik :-)

Luuk was nog maar net thuis, net als ik van het wandelen en de Kaffee und Kuchen bij Adelina! Adelina is ook jarig geweest, maar heeft eerst niets gezegd en wilde gewoon even wat drinken met de vrijdaggroep...maar ze had mij gevraagd om het te regelen (haar duits is nog niet zo goed), dat er mensen met haar mee zouden komen naar huis, want eigenlijk mocht niemand weten dat ze jarig is geweest....natuurlijk laten we dat niet zomaar voorbij gaan en heeft Ute heeft een mooie vaste plant voor buiten geregeld, we hebben bij haar voor de voordeur een lied gezongen! Ze was helemaal stil en waterige oogjes...heerlijk! Maar goed, Luuk en ik stonden net bij de ren om de konijnen naar buiten te doen en ik hoorde de bus al aankomen, Luuk keek...en keek nog eens, keek mij aan: ''Opa en Oma????'' Vervolgens is Eriks moeder meegegaan naar de Kindergarten en daar was het dus voor Thijs en hele verrassing! Thijs is dan vooral even helemaal stil en weet niet zo goed hoe hij moet reageren...maar hij stond vervolgens met een grote lach bij oma achterop de rolstoel!
Jordy was iets later pas vrij en we zijn Jordy, met Eriks moeder samen tegemoet gelopen. Jordy kwam aanlopen, keek mij aan, toen naar Thijs en toen pas zag hij Eriks moeder...een verbaasde blik en heel relaxt liep hij oma tegemoet om haar te begroeten.
Ik denk dat de verrassing wel geslaagd is!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Allemaal !

Leuk om te zien hoe blij dat Arnold en Marijke zijn met hun nieuwe aanwinst .SUPPER !en nu maar geniete met z;n allen !

Groeten Joop en Annie ........

Anoniem zei

Geweldig, wat een genot zo bij elkaar te kunnen zijn. Voor de jongens heerlijk. Spelletjes doen met opa en oma. Wat een feest.
Groeten van Josina