woensdag 6 november 2013

Dag 2: Grof geschut!

En we gaan weer verder! Het grof geschut is vanmorgen meegenomen en volgens de heren gaat het prima! De rots wordt verpulverd en een soort goot gecreëerd:

Gisteren had ik tussen al het uitgegraven zand wel heel veel mooie stenen gezien...en dan zie ik gelijk een toekomstige rotstuin in mijn hoofd! Ik had het er met Erik over en Erik is zo lief geweest om gisterenavond in het pikkedonker een 'paar steentjes' te verzamelen:


De werkzaamheden zijn dus in volle gang en ik heb vanmorgen nog even een werkoverleg gepleegd met de chef. Ik wil graag weten waar we aan toe zijn en zit niet te wachten op een buitensporige rekening achteraf, dus ik heb gevraagd of hij met zijn offerte nog wegkomt en dat lukt tot op heden... het was namelijk voor hem ook lastig inschatten, want hij wist niet van te voren hoe de keldermuur eruit zou zien bijvoorbeeld en of er daardoor nog extra werkzaamheden verricht zouden moeten worden. Hetgeen waar ze nu mee bezig zijn, is natuurlijk ook al niet helemaal ingepland. We gaan meemaken hoe het de komende dagen verloopt! Tot nu toe zijn wij in elk geval tevreden!

Oja, gisteren tussendoor heb ik het eerste speelgoed van de jongens ook nog even verkocht! De mevrouw heeft woord gehouden en is gisteren langsgeweest. Het eerste geld voor de jongens is dus de spaarpot ingegaan!

3 opmerkingen:

huis tjokvol zei

super,je leuk zo,n rotstuin,hopen dat het zo door blijft gaan he en dat het voorspoedig gaat

gr yvonne

Anoniem zei

Wel goed dat je het gedaan hebt. Geeft toch straks weer meerwaarde aan het huis. Dus je doet gewoon aan bergen verzetten. De ene haalt de stenen eruit en jij verzameld ze op een andere plek. Hihihihi zo blijft het werk in de wereld.
Groeten van Josina

Anoniem zei

Hallo Karin,
geregeld lees ik je blogs! Wij wonen zelf sinds 3,5 maand in Tirol. Leuk om jullie verhalen en ervaringen te lezen...
Groeten Claudia