maandag 4 november 2013

Gezellig en zenuwachtig

De zondag was gezellig! Mieke en Tim uit de Steiermark zijn weer op bezoek geweest! Ze waren een paar dagen in Kärnten en konden het dus zo makkelijk combineren en ons verblijden met een bezoek. Ze hebben ons appartement nu kunnen bekijken, de vorige keer was het nog aan het begin van de renovatie...enige veranderingen dus! De honden waren ook mee, maar omdat Luuk er allergisch voor is, had ik doorgegeven ze liever niet in ons huis te hebben...maar buiten of in de auto is ook zielig, dus eerst dacht ik aan de garage, met wat dekens bijvoorbeeld. Nu was het nog handiger geregeld, want de keuken en woonkamer beneden zijn leeg! Een paar dekens erin, de jongens hadden voor wat tennisballen gezorgd, een bak water en de honden konden lekker binnen vertoeven, met onze jongens als speelkameraadjes!

De middag hebben we rustig doorgebracht, het weer werkte ook niet bepaald mee en daardoor was het van de tv, naar toch even naar buiten en toen weer lekker naar binnen. We hebben de ren van de konijnen verplaatst, zodat de graafmachine onder het balkon er beter bij kan en ook de plantenbak bij de voordeur hebben we verplaatst. De man van de graafmachine heeft zaterdg al aangegeven, dat hij maandagmiddag of dinsdag zal gaan beginnen.

Vanmorgen heb ik het beddengoed afgehaald, gewassen, gedroogd en er zo weer op de bedden gedaan...even lekker makkelijk dus! Ik moest ook nog even naar de gemeente, wat papieren wegbrengen. Gelijk even met de meneer van de gemeente bijgekletst en toen ik vervolgens wegfietste, kwam ik daar meneer met hond tegen. De meneer is altijd vriendelijk en ik kom hem geregeld tegen, dus even afgestapt en ook met meneer even bijgekletst en toen toch weer richting huis. Stofzuiger erdoor gehaald en de Herd klaargemaakt om 'm aan te steken, als het te ver zou afkoelen. Na de middag heb ik 'm uiteindelijk pas aan hoeven steken, terwijl om 9.30u de oliekachel al uit is gegaan!

Inmiddels is Jordy al zenuwachtig over wanneer de meneer van de graafmachine eindelijk komt...hij kan niet wachten op de trekkers met aanhangers en op de werkzaamheden van de graafmachine...

3 opmerkingen:

huis tjokvol zei

ja hebt meer gedaan dan ik vandaag.

huis tjokvol zei

ik bedoel daar mee te zeggen dat ik dus helemaal geen gang kon krijgen.

ps kijk even op mijn blog a.u.b.

Anoniem zei

Je hebt ook geen "zitvlees"volgens mij! Succes met de graafpartij.
Groetjes van Josina