maandag 18 november 2013

Niet leuk...

Naast gisteren het goede nieuws, was er in de middag ook niet zo leuk nieuws: Luuk is ziek. Een verkoudheid sloeg al toe afgelopen week, die ook bij Jordy en Thijs hoorbaar is, maar gisteren was Luuk al in de ochtend aan het gapen, rode wangen...tja, koorts! Hij eet wel, maar heeft nu ook een zere keel, zijn neus loopt constant en gezwollen waterige ogen...zo zielig! Luuk is dus in huis en dat is dan ook weer het gekke, hij knutselt, speelt met de Nintendo, eet fruit en drinkt gewoon, maar hij heeft koorts en de snottebellen vliegen af en toe in het rond...inmiddels heb ik gehoord dat er ontzettend veel kindjes hier nu ziek zijn, dus we wachten maar eens af of er nog meer gaan komen.

En dan nog een minder nieuwtje...had ik het vorige week over een spaarreserve voor bijvoorbeeld een wasmachine, nu heeft de droger het begeven!! Tja, het meeste apparatuur is ons eerste...de koelkast, diepvries, wasmachine en de droger en ze zijn allemaal dus al zo'n 14 jaar oud. Erik heeft de droger uit elkaar gehaald en weet wat er kapot is, nu is het nog de vraag of hij aan dat onderdeel kan komen binnen een redelijk budget, want aan een droger van die leeftijd, gaan we geen hoge bedragen meer uitgeven natuurlijk! En dan is een droger ook nog een luxe apparaat...je kan natuurlijk gewoon zonder! Maar ja, daar moet je wel even aan wennen, neem vandaag, bedden verschonen...buiten kan het niet meer opgehangen worden en om niet de hele woning vol te (be)hangen met wasgoed, was ik dus in gedeeltes, waardoor dus nu de wasmand uitpuilt, maar die moet even geduldig wachten (of eerder: IK moet geduldig wachten) tot de was die nu aan het droogrek hangt zo goed als droog is...dat wordt dus nu een project van een dag of twee denk ik! Geduld is een schone zaak laten we maar zeggen!
Mocht het onderdeel werkelijk te duur zijn, dan blijf ik voorlopig wel even zonder droger, zoals gezegd, het is een luxe apparaat en ik vind het nu zonde om het geld daaraan uit te geven, want de wasmachine heeft ook af en toe kuren...als die het begeeft komt er natuurlijk wel gelijk een nieuwe! Nu maar hopen, dat het onderdeel binnen de perken kan blijven!!

:-) maar ik ben nog steeds blij dat die muur eruit kan!!!!! Gisterenavond heb ik een paar maten opnieuw opgenomen beneden en mijn al getekende ruimteindeling iets aangepast en toen even schuiven met de uitgeknipte meubeltjes...heerlijk! We hebben al een aantal dingen voor de zoveelste keer opnieuw uitgedacht, ideeën worden steeds aangepast, bijna al die ideeën leveren meer werk op, maar het wordt er wel mooier van. Al die ideeën kunnen ook nog lang niet uitgevoerd worden (financieel niet en uit tijdgebrek niet), want sommigen betreffen ook andere ruimtes, maar het is wel een heerlijk vooruitzicht: hoe onze woning er straks uit kan komen te zien!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja dat virus heerst hier ook. De kleinzoons vielen om beurt plat. Ook snot, keel en koorts. Hoop voor je dat droger toch nog in orde komt. Waarom gebeurt zoiets nou altijd op een moment dat je het niet kunt gebruiken. Wel leuk om planne te maken en ach als het niet gelijk kan kun je nog eens veranderen van idee hahaha. Veel succes en sterkte met de apparatuur. Groetjes van Josina.

huis tjokvol zei

och jee wat sneu,beterschap daar,hier zijn ook veel zieken hoor maar bij ons nog niet(niet te hard roepen)en wat balen van die droger,ik kan niet zonder hoor,ik heb echt geen ruimte meer om het op te hangen in huis.
hopen dat die nog gemaakt kan worden

gr yvonne