dinsdag 12 november 2013

Pakketje en telefoon

Zo, dat was vanmorgen weer wat prettiger opstaan! Hoofdpijn weg en mijn nek voel ik ook bijna niet meer! Heerlijk! Eerst maar eens met opruimen begonnen en toen een pakketje voor de post klaargemaakt, het geld van het volgende verkochte speelgoed van de jongens is binnen, dus gelijk het pakketje weggebracht! Alweer geld voor de spaarpotten dus, nou, dat tikt toch mooi aan!

Toen ik bij de winkel liep ging mijn mobiel...hihihi, nu lukte het wel om op te nemen! Gisteren drukte ik op de groene haak, maar ik kon niet opnemen! Grrrr, de mevrouw teruggebeld, ze begon hard te lachen kon mij uitleggen hoe ik mijn eigen telefoon op moest nemen...nou ja, weer wat geleerd, hihihi! Maar goed nu was het Ute, ze vroeg of ze een kop koffie kon komen halen, natuurlijk! Ik had inmiddels de stofzuiger er ook al doorgehaald, dus voor mijn gevoel had ik gedaan wat ik wilde doen, maar goed ook, want de rest van de ochtend hebben we vervolgens verkletst!

Inmiddels ben ik nog steeds de mobiel aan het verkennen...ik gebruik ook steeds de mobiel als tweede wekker, want Erik staat eerder op dan de jongens en ik en zo hoef ik dan niet steeds de gewone wekker te verplaatsen. Maar goed, ik had voor gisteren de wekker gezet, maar hij ging niet af! Net als dat ik de sms'jes van Erik niet hoorde...hmmm, ergens klopte er iets niet...dat bleek, want er stond ergens een blokkering aan! Tjonge, wat een techniek ook allemaal en dan die apps...ik ben er gewoon niet zo in thuis al wijst gelukkig zich veel vanzelf! De Whattsapp gebruik ik inmiddels al en dat gaat goed en ja, eerlijk is eerlijk, dat is wel heel handig...niet alleen maar voor flauwekul, maar ook nu blijkt dat ons neefje in het ziekenhuis ligt, even over en weer berichten, foto meesturen en foto krijgen van een (gelukkig) lachend jongetje daar in het ziekenhuis, zo ver weg en toch zo dicht bij!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig weer opgeknapt. En ja die techniek, handig hoor. Vooral als je weet hoe het werkt hahahaha. Succes!!!
Groeten van Josina

huis tjokvol zei

ja daar is de whatsapp toch wel heel fijn voor he?maar dat leer je allemaal wel hoor hoe die telefoon werkt,komt wel goed schatje,hihi

gr yvonne