zaterdag 16 november 2013

Breken...

BOEM BAM BAM BAM BENG... ahum, zo klinkt het hier zo ongeveer! De muur tussen woonkamer en keuken moet eraan geloven, nou ja, niet helemaal, want die meneer is nog niet geweest, maar in elk geval wel twee delen!
Vanmorgen heeft Erik alles voorbereidt, deuren afgeplakt rondom, plastic overal op, om en omheen gespannen, platen op de vloer gelegd, radiatoren verwijderd (eentje moest er helemaal verdwijnen) en vervolgens de afgetekende delen alvast ingeslepen... na het middag eten gingen allevier de mannen gewapend in oude kleren via een ladder het woonkamer raam in!! Hahaha, Erik heeft echt alles afgeplakt, ook de deuren, dus dan maar gewoon vanaf buiten een ladder tegen de muur en bij het woonkamerraam erin! En nu klinkt er dus al een hele poos zwaar gebeuk...ik ben heel benieuwd naar het resultaat!!

In de woonkamer zater er bij drie wanden gipsplaten voorgezet, door de vorige bewoners gedaan nog, maar ja...jullie hebben vast op eerdere foto's gezien, dat dat er nu niet bepaald fraai uit zag en aangezien het niet helemaal overal aangesloten zat en blijkbaar verkeerde materialen gebruikt waren, vormden zich in de spleten dus schimmel...heerlijk...de afwerking rond de ramen liet ook zwaar te wensen over en dus zat er voor ons maar één ding op (nou ja, voor Erik...hihi): weg halen! Het was niet het fijnste werk, het zat verlijmd en er zat piepschuim tussen, de jongens hebben ook daarbij geholpen in de afgelopen week en het is er allemaal af! Gisteren heeft Erik dan ook samen met de jongens de aanhanger volgeladen met de vuilniszakken vol gips en afgevoerd naar de stort! Weg met die troep!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een klus, oude materialen wegbreken is nou eenmaal niet het leukste werk. Handig hoor het raam naar binnen. Houdt je de meeste stof buiten de rest van het huis. Was dat piepschuim voor isolatie? Succes voor de mannen!
Groeten van Josina.