vrijdag 20 december 2013

Kersvakantie

Thijs heeft al kerstvakantie! Net een dagje eerder dan Jordy en Luuk, al is het bij Thijs natuurlijk omdat hij gewoon niet naar de Kindergarten mag van mij, hij is ziek, al zegt hij zelf van niet :-). Voor Erik is het nog even afwachten...normaal zit het bedrijf twee weken dicht met kerst en Silvester, maar dat ligt dan weer aan de hoeveelheid werk. En waar ze tot en met woensdag nog zeiden, dat ze het wel gingen redden en dat vrijdag (vandaag) de laatste werkdag zou zijn, werd er gisterenmiddag al teruggekrabbeld...dat is dan wel balen. Erik is aan vakantie toe, hij is moe, moe van het normale werk, de overuren die er al vanaf het begin gedraaid worden en dan ook nog het gevoel vanuit het werk meekrijgen dat het alsnog niet voldoende is... de verbouwing in huis...dus de vakantie is heel erg welkom. Erik heeft volgens mij nog nooit zo erg naar een vakantie uitgekeken, dit zal de eerste vakantie zijn, vanaf dat hij in Oostenrijk is gaan werken, dat hij twee weken vrij is met de jongens samen...

Gisterenavond heeft Erik een etentje gehad, vanuit het werk, nou ja...het bedrijf waar Erik werkt, zit in een pand waar een bedrijf meer in zit, Eriks werkgever werkt veel samen met dit bedrijf, want eigenlijk maken ze samen een compleet produkt...vandaar dat ze gezamenlijk een etentje hebben gehad. Erik heeft lekker gegeten, het was alleen al 20.00u dat het voorafje kwam en na 21.30u toen het hoofdgerecht opgediend werd... en dat nadat je een hele dag gewerkt hebt...het was uiteindelijk 23.00u geweest toen Erik thuis kwam (en dat terwijl hij 's ochtends om 7.15u de deur uit is gegaan...) en vanmorgen om 6.00u er weer uit, het is goed bedoeld natuurlijk.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is wel dubbel, aan de ene kant ben je blij dat je werk hebt en niet kunt weigeren. Maar aan de andere kant heb je ook wel rust nodig. Sterkte!!!
Groeten van Josina

huis tjokvol zei

oo echt ?ja dan is die echt aan vakantie toe zeg,als die al zo lang geen vakantie heeft gehad,wel een bikkel hoor,nou hopen dat die toch snel vakantie mag hebben en dan heerlijk uitrusten en samen genieten daar in het mooie oostenrijk.

gr yvonne