zaterdag 21 december 2013

Vakantie!!!!!

Joepie de poepie!! Erik heeft op het laatste moment toch de maandag nog vrij! Waar het op het werk eerst terugkrabbelen was, was het op vrijdagochtend definitief op maandag wel werken, wat later kwam de collega vertellen, dat de baas had gebeld, dat iedereen op maandag vrij is en dat zou kunnen als iedereen op vrijdag wat langer door zou werken, iedereen werkte dus langer door... en toen belde de baas dat hij maandag toch iemand nodig had...pfffff, hoezo structuur? Erik was het behoorlijk zat, dat heen en weer 'gewiebel', maar als het had gemoeten, dan was het zo geweest, maar het is opgelost onderling en Erik is dus lekker vrij nu! Heerlijk!

En zoals Erik had verwacht, na lange tijd doorbikkelen, dat hij 'bang' was dat hij ziek zou worden als hij vakantie zou krijgen, komt enigszins ook uit...vrijdagochtend stond Erik op en klonk opeens verkouden, na het werk had hij een zere keel erbij en vanmorgen zag hij er...euh...een beetje als een dweil uit! Gelukkig had ik van mezelf nog het een en ander staan aan sprays en bruistabletten voor vitamine's en daar is Erik vanmorgen dus maar keurig mee begonnen en heeft toch ook nog weer geklust... (zucht, daar wordt je dan ook echt beter van...).

Ik ben naar Villach geweest voor de kerstboodschappen en de laatste dingen, zodat ik niet meer hoef te winkelen voordat we naar Nederland gaan. Vanmiddag alvast wat spullen bij elkaar gerommeld voor de reis naar Nederland en wat was weggewerkt en gestreken. Ik wil het liefst voor de kerst de spullen bij elkaar gepakt hebben, zodat we de eerste kerstdag ook lekker kunnen vieren...we willen gourmetten (hihihi, net als heel veel andere mensen waarschijnlijk)! En we hopen natuurlijk dat op Heiligabend het Christkindl nog langs komt...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Rust met z,n allen lekker uit voordat jullie naar Nederland gaan,beterschap.XXXXX(O)pa en(O)ma

Anoniem zei

'Ja als de druk van de ketel is stort je in. Nu maar flink pappen en nat houden(pillen en zo en vooral veel drinken). En als het kan ietsje meer rust houden. Want anders draai je echt door. Sterkte !!!!!!!
Groeten van Josina.