vrijdag 6 december 2013

Verbetering!

Eindelijk! Vanmorgen iets beter opgestaan! Dat is toch wel erg prettig moet ik zeggen, gisteren zag ik nog geen verbetering en baalde ik daar best van, maar vanmorgen begon het er al mee, dat ik voor het eerste deze week niet vanaf 5.15u heb liggen hoesten en daarmee niet alleen mezelf maar ook Erik wakker hield. Ik slik en snuif nog trouw alles wat nodig is, maar nu, een paar uur in de ochtend verder, ben ik wel moe, maar verder voelt het een heel stuk beter dan de hele rest van de week, heerlijk!

Stiekem heb ik vanmorgen wel wat gedaan in huis...nog geen grote poetserij (dat moet dan maar in het weekend), maar de ramen waren heeeeeeel nodig aan een poetsbeurt toe. Nog alle stuifsels van de grondwerkzaamheden zaten er tegenaan en ook van het uitbreken van de muur beneden, is er een flinke lading stof langs het huis opgetrokken...ik heb wel alleen deze verdieping gedaan, beneden nog niet, maar daar zie ik het ook nog niet zo erg natuurlijk :-)

Als het goed is komt straks een meneer voor de oude houten kist die ik op Willhaben heb staan, als de kist hem bevalt, zou hij hem gelijk meenemen...ik hoop het maar! Begin van de week is ook eindelijk de fiets opgehaald van Thijs. Die mevrouw had al een aanbetaling per bank gedaan, maar er kwam van haar kant uit steeds iets tussen, ze hield me wel op de hoogte en nu is dus eindelijk die fiets ook weg.
Erik heeft de oude droger inmiddels afgevoerd en morgen wil hij de nieuwe wasmachine op de plek zetten en aansluiten....je raadt het al, de nu nog draaiende oude wasmachine staat nu ook op Willhaben!

1 opmerking:

Anoniem zei

Gelukkig dat de medicijnen hun werk gaan doen. Jammer alleen dat die medicijnen geen ramen kunnen soppen. Ben benieuwd hoe je wasmachine bevalt. Succes met de verkoop van de oude.
Groetjes van Josina