zondag 12 januari 2014

Genieten!

Sorry, ik kon geen keus maken in de foto's...vandaar dat er een paar meer op staan :-)
Wij hebben vandaag ons uitje naar de Dobratsch gemaakt! Gewoon om de hoek dus!
Het was HEERLIJK!!!!Het was wat auto's betreft ook heel druk, maar gelukkig vind je die op de berg niet weer terug al die mensen! Op de foto hieronder zie je alleen maar de laatste parkeerplaats van de Alpenstrasse, daar konden wij al niet eens meer parkeren, wij stonden een parkeerplaats lager!

Wat een pret...geweldig!

Kopje koffie en wat lekkers erbij:


 ...en genieten van het uitzicht:


Klaar voor de start: Erik met Thijs in aktie:

Jordy:

Luuk bekijkt het sneeuw even van dichtbij:


en weer omhoog:

Joehoe, Thijs zelfs zonder slee:

En je hebt altijd mensen die denken dat ze Superman zijn :-) :
Maar goed dat je op de foto geen snelheid ziet... Erik in aktie!3 opmerkingen:

Liesbeth zei

Wat een prachtige beelden,de pret straalt eraf!!! Wel leuk hé zo'n snelheid krijgen maar terug bergop stappen lijkt me wel vermoeiend,zeker na enkele keren... Jullie wonen daar echt fantastisch,genieten maar!

huis tjokvol zei

oooo wauw,zoooo jaloers,geweldig zeg en dan zo dichtbij huis,dat was zeker genieten,bedankt dat we mochten mee genieten,leuke foto,s

liefs yvonne

Andre H zei

Haha das nog niks ;-) je had ons moeten zien op de Holterberg afgelopen zondag, terrasje pakken Kids in de speeltuin en later bloemen plukken in de natuur bramen en bosbessen plukken en nieuw geboren wild spotten, het is nu 14 januari maar lijkt wel voorjaar, en de winter is nog ver te zoeken, en betreft de Holterberg dat bewijze van spreken dan wel te verstaan hé :-) ;-)