dinsdag 6 mei 2014

Tuin en Entrümpelung

En we hebben weer flink wat gedaan de laatste dagen! Het volgende deel gras heb ik gisteren ingezaaid, onder het balkon. Tevens heb ik achter het huis een volgende poging gedaan om het nog iets gladder te maken en daarna was het wel klaar, strakker als het nu is, hoeft het ook voorlopig niet te worden, want er komt nog een keer een pad achter het huis langs, maar nu even niet :-) Dus ook daar heb ik gisteren gras gezaaid en daarmee is het voor nu dus even klaar.
Erik nog stenen aan het rapen...

Zo ziet het er voor nu even uit...en nu maar hopen
dat het gras zijn best doet om te gaan groeien!

Achter het huis...de schuine helling links op de foto
daar gaan we binnenkort allemaal bodembedekkers inpoten...
ik heb al een flinke emmer met stekjes staan, die op dit moment
letterlijk wortel moeten schieten!

Mijn tuintje, ik heb er de grote schaal die in het midden
stond uitgehaald, die bleef vol water staan en ik
vond het niet mooi meer. Nu dus nog een opvulling ervoor
terugplaatsen.

En dan dus de Entrümpelung!! Vandaag was het dan eindelijk zover! Even in beeld wat er weg is gegaan:En het bleken maar liefst vier volle aanhangers te zijn en ook nog een paar kofferbakken vol...hahaha, en dan hebben we alsnog het kastje van onze slaapkamer vergeten!! Daar is zaterdag ook nog een mogelijkheid voor, de Entrümpelung is de hele week, verspreid door het Hochtal. Erik zal waarschijnlijk ook nog in de kelder wel het een en ander tegenkomen.En zo zijn wij mooi van een boel troep weer af!! Heerlijk!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo dat was de moeite waard ,er stonden veel bekende dingen tussen die we al een keer in de handen hebben gehad .Ze zeggen niet voor niets ,ruimte in huis geeft ruimte in het hoofd !!!! Ma.....

André H zei

Mooi hoor opgeruimd staat netjes, glad werk, maar moeders hoe kan dat ik heb ruimte genoeg in mijn hoofd maar de zolder nog veel te vol :-)