zondag 4 mei 2014

Genieten

Vandaag een heerlijke dag. De zon schijnt volop, al waait er wel een heel frisse wind bij. We zijn vanochtend rustig begonnen, lekker een zondagsontbijt, daarna heb ik Erik zijn haren geknipt, gedoucht, aangekleed en in tussentijd heeft Erik de rugtassen ingepakt. Drinken mee, wat te snoepen mee, de overige pannenkoeken van gisteren mee en op pad, gewoon een stukje wandelen. We besloten te kijken waar we de hijskraan al een poosje zagen staan in het bos aan de overkant. Het blijkt daar te staan, daar waar vorig jaar al ergens of misschien al wel eerder, de hele Förstweg weggespoeld is door een waterval die meer water en dus ook meer ruimte nodig had dan de ene buis die onder de weg doorliep...nu hebben we natuurlijk ook al twee jaar veel sneeuw en dus ook veel smeltwater gehad in Bleiberg, maar ja, er moest iets aan de situatie gedaan worden. En dat doen ze dan ook...We zijn lekker doorgewandeld, naar de waterval waar nu nog een beetje water doorstroomt, zodat de jongens er lekker dammen in kunnen bouwen:


Tijd voor een versnapering:


En na een heerlijke wandeling zijn we weer huiswaarts gegaan met hieronder de wagonnen die bij ons onderaan het weggetje staan:

Gelijk weer even een blik in eigen tuin:

Wij genieten nog even lekker verder van deze dag en hopelijk doen jullie dat ook!!

4 opmerkingen:

huis tjokvol zei

hihi ik moest erg lachen om zin:(daarna heb ik Erik zijn haren geknipt, gedoucht, aangekleed) ,heb je alleen erik zijn haren geknipt?of hem ook gedoucht en aangekleed?grapje hoor,maar wat een heerlijk dagje daar bij jullie,echt genieten.
nog een fijne avond.

gr yvonne

Anoniem zei

Erik,Karin en kids bedankt voor het ons mee laten beleven van jullie heerlijke bergwandeling. Thijs je staat er stoer op.Groeten en xxxxx(O)pa en(O)ma.

Anoniem zei

Deze foto's en verhaal erbij lezen is inderdaad genieten !!!!!! Ma.....

Dagelijks Brood zei

Wauw wat een mooie foto's, vooral die bovenste.
Heerlijk om zo'n wandeling te kunnen maken!