vrijdag 1 juli 2011

Gisteravond Elterngespräch van Jordy gehad, Jordy mocht zelf ook mee. Ik kon er zijn Zeugnis al even bekijken en samen met de juf hebben we een paar dingen doorgenomen. Wat de juf over Jordy vertelt, kon ik alleen maar bevestigen! Het dromerige (heeft ie thuis ook), af en toe luidruchtig (thuis ook) en af en toe ontzettend treuzelen (pfffff, zijn we gewend!), maarrrrr...het gaat heel goed! Hij pakt de stof goed op, lezen gaat goed, rekenen idem dito, schrijven ook, alleen nog niet zo netjes (komt omdat hij vaak z'n potlood nog niet goed vasthoudt), Jordy doet goed mee, ook met kringgesprekken....heerlijk hoor, om zoiets te horen, want ik heb aan het begin van het jaar, om een bepaalde reden, behoorlijk buikpijn gehad over hoe het Jordy zou gaan op de basisschool. Wij zijn in ieder geval opgelucht!! En heel trots!!!!

Vandaag heeft Jordy een vrije dag gehad, hij heeft ervan genoten, heel relaxed de dag doorgebracht. Vanmiddag zijn we met ons vieren even naar Oldenzaal geweest, de grootste reden daarvoor was eigenlijk een paar bergschoenen voor Luuk...je raadt het al, daarvoor zijn we dus niet geslaagd, we zijn bij vier schoenenwinkels geweest en alleen bij de Intersport hadden we een paar kunnen kopen van € 70,-, nou, ik dacht het niet! Hij kan er maar een seizoen mee!
We hebben wel een aantal vakantiespulletjes gekocht, een nieuw maatbekertje en koffiefilterhouder, snoepgoed uit de aanbieding, voor de kids alledrie een eigen toilettasje... ach, we zijn dus niet voor niets op pad geweest. Natuurlijk hebben we wel even een 'pitstop' gehouden bij de Hema, mmmmmmm een lekkere tompouce met wat drinken...en toen weer naar huis!

Nu even een lekkere relaxte avond houden....

Geen opmerkingen: