donderdag 1 september 2011

Verjaardagsfeestjes

Het is weer theetijd! Alhoewel, het kopje is alweer leeg....
Zo, alweer wat geregeld, ik ben vanmorgen al bij de verhuurders geweest voor een handtekening, nu kan ik het formulier van de borg weer bij de bank inleveren, dan is dat klaar! Tevens heb ik even nagevraagd voor de Heizöl. Wij moeten namelijk weer de boel bijvullen, zodra de sleutel er is, maar ja, hoeveel? Ik wilde even weten hoe ze dit zien. Het is namelijk zo, hoe meer je besteld, hoe goedkoper het wordt. Je moet minstens 500 liter bestellen. De verhuurder schat dat we zo'n 1000 liter nodig zullen hebben, maar hij gaat dit nu voor de zekerheid even bij de huidige huurders navragen hoeveel zij verbruikt hebben, deze mensen zijn dan alleen met z'n tweetjes, wij natuurlijk met 5. Als wij namelijk veel te veel laten komen, moet de volgende huurder dit eigenlijk overnemen, maar ja, wat als er dan nog geen volgende huurder is....de verhuurder wil het liefst dat er aan het einde van de huurperiode niet veel meer dan 300 liter (het minimum voor het systeem) in het vat zit... nou ja, hij zou navraag doen bij de huidige huurders en mij dan even doorbellen wat zij verbruikt hebben en aan de hand daarvan bepalen we dan of we 1000 liter of 1500 liter laten komen.

Volgende week vrijdag gaat Jordy dan eindelijk zijn verjaardagsfeestje houden, hij is natuurlijk in de zomervakantie jarig geweest, dus we zouden het vieren zodra hij weer naar school zou gaan, maar hij wist gewoon echt niet wie hij ervoor zou uitnodigen! Twee kindjes wist hij gelijk, een derde was er ook snel, maar de laatste twee dat duurde even. Vanmiddag maken we de uitnodigingen, zodat hij ze morgen mee kan nemen en uitdelen. Ik heb voor de zekerheid al wel de moeder van zijn beste vriend gebeld, om te vragen of zijn vriendje op die dag geen voetbalwedstrijd heeft. Gelukkig kan zijn beste vriend in ieder geval, de andere kindjes moeten we nog even afwachten.

De week erna is Luuk jarig en aangezien Luuk op een donderdag jarig is en een groot deel van de familie moet werken of naar school moet, hebben we besloten dat we het kinderfeestje op zijn verjaardag zelf houden en voor de familie de verjaardag de zaterdag erna houden....voorlopig genoeg te doen dus, naast het inpakken van de inboedel!

Geen opmerkingen: