maandag 14 november 2011

Statistieken en Deutsche Bank

Misschien wel een leuk weetje voor jullie als blog-lezer. Degene die ook een blog schrijven weten dit natuurlijk al wel, maar ik weet dat er ook lezers zijn, die het niet weten. Ik kan namelijk de statistieken zien van deze blog en dat is best leuk! Zo kun je zien, dat de blog ook in ieder geval gelezen wordt door iemand. Het is natuurlijk ook leuk voor mezelf, je hebt een soort van dagboek over bepaalde gebeurtenissen, maar het is ook leuk om te zien dat het door anderen gelezen wordt, dat andere mensen het leuk vinden wat je schrijft en/of doet! Ik kan natuurlijk niet zien WIE er leest, maar wel in WELK LAND deze blog gelezen wordt en HOE VAAK de blog in dat land is 'aangeklikt'.
Misschien wel leuk om te weten:
deze blog wordt tot op heden in 9 landen gelezen (in ieder geval bekeken) en in 5 landen ervan regelmatig gelezen. In totaal heeft de blog de laatste maand 461 pageviews gehad en vanaf het begin van de blog (9 juni 2011) zijn er totaal 1713 pageviews (tot vandaag 10.00u) geweest.
Ach, zomaar even een weetje!

Morgen een afspraak bij de bank. Aan onze hypotheek, die wij nog bij onze vorige bank hadden lopen en dus eigenlijk per november 2011 door onze nieuwe bank overgenomen zou worden, hangt nog een levensverzekering. Die levensverzekering was al vrij vlot vanaf het begin niet 'toereikend'...klinkt een beetje vreemd, maar achteraf kunnen we zeggen dat we behoorlijk bedonderd zijn bij de Deutsche Bank. Wij hebben daardoor al ruim twee jaar bij onze huidige bank wel een levensverzekering die, zeg maar, in orde is. Nu wil ik dus de levensverzekering bij de Deutsche Bank 'kündigen' zoals ze dat hier zeggen, opzeggen dus. Aangezien je dat als privé-persoon waarschijnlijk niet zomaar voor elkaar hebt, heeft de huidige bank aangeboden ons daarbij te helpen.
Diezelfde Deutsche Bank blijft tot op het laatst dus volhouden, met het bedonderen...twee weken geleden kregen we een brief waarin stond, dat onze rentevaste periode bijna was verlopen en dat door HUN voor ons een nieuwe rente was vastgesteld...of we die brief even ondertekend wilden terugsturen, dan zaten we voor de komende 20 jaar weer goed!!!!!!!!!!!!!!!!! Diezelfde Deutsche Bank had allang daarvoor een bericht ontvangen dat per november de hypotheek afgelost zou gaan worden, wij hadden ook al de brief ontvangen over welke bedragen wij waarnaartoe over moesten maken en vervolgens sturen ze dus doodleuk die ene brief. Als wij niet oplettend zouden zijn en die brief ondertekend terug hadden gestuurd, hadden wij weer voor 20 jaar aan de Deutsche Bank vastgezeten met een hypotheek (want zo goed was die brief wel opgesteld, ik heb de brief namelijk aan onze contactpersoon bij onze huidige bank laten zien)!!!!
Dus mensen, als jullie onverhoopt plannen zouden hebben om naar Duitsland te verhuizen....wij hebben niet zulke goede ervaringen met de DEUTSCHE BANK.

Geen opmerkingen: