zaterdag 21 januari 2012

Te klein

Korte Update:

Ik heb vanmorgen beide families gebeld. De ene heeft een Mietwohnung, maar die is helaas te klein voor 5 personen...de mevrouw was heel vriendelijk aan de telefoon en heeft uitgelegd hoe het er ongeveer uitziet en waar het ligt, maar ze zegt zelf ook: voor 5 personen is het echt veel te klein, het is voor hooguit 3 personen geschikt.
De andere heb ik gebeld en die heeft ook een Mietwohnung (in Annenheim), een stukje groter, maar ook maar met 2 slaapkamers...jammer, maar die meneer klonk heel vriendelijk en stelde voor om onze naam, email en telefoonnummer te noteren en eens rondvraag te doen! Hij zegt: augustus duurt natuurlijk nog even en tegen die tijd komt er vast wel weer ergens iets vrij. Ik heb hem de 'wens' voor 3 slaapkamers doorgegeven. Hij heeft gezegd dat het wel even kan duren, voordat wij iets zullen horen, maar hij zal zeker rondvragen....nou, netjes toch?

Thijs is nu naar de zwemles en vanmiddag hebben we het verjaardagsfeest!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Karin,

Super om zo snel al reacties te hebben. Maar 3 slaapkamers zal het lastigste blijven. Als er wel een Abstellraum is, zou je dit natuurlijk wel als slaapkamer kunnen gebruiken dat doen wij nu ook.

Zo zijn ze hier wel hoor. Een bekende is helaas werkloos geworden. En toen stond er een paar dagen later een wildvreemde op de stoep met een advertentie uit de krant voor iets wat wel voor hem was. Hij had van Jantje, van Pietje, van Klaasje gehoord dat hij werk zocht.

Succes ermee en we horen het wel.

Bewaar je wel de adressen wat voor jullie te klein is :) als Roel in Villach blijft werken, gaan we toch misschien ook wel iets meer die kant uit.

Groetjes Corine