zondag 19 augustus 2012

Vakantie?

Gisteren heeft Erik de slaapkamer boven helemaal gewit! Het ziet er mooi uit, morgen de vloer schoonmaken en dan kunnen de meubels er weer in en is de eerste kamer van het appartement zo goed als klaar....heerlijk! Ik kon zelf de laatste paar dagen niet heel veel, mijn rug werkte totaal niet mee, maar dat gaat gelukkig helemaal de goede kant op nu! Zolang je maar in beweging blijft...

Vandaag houden we een heerlijke vakantiedag! Vanmorgen om 10.00u zijn we naar het zwembad gelopen en hebben we de badhanddoeken op de ligstoelen gelegd en hebben we heerlijk gezwommen! De temperatuur van het binnenbad is heerlijk, warm zelfs. Het buitenbad is een paar graden koeler...eventjes doorbijten, maar dan kun je er heerlijk zwemmen.
Het blijft een bijzonder gezicht, je ligt op een ligstoel bij het zwembad en overal om je heen zijn bergen, met rotsen, met bomen...naast je een Almweide met gele bloemetjes...echt helemaal super!
De jongens vinden het zwemmen geweldig! Thijs hebben we nog wel zwembandjes omgedaan, omdat hij nog net niet helemaal kan zwemmen, maar in het diepere gedeelte hoef je hem niet meer vast te houden, hij zwemt zelf! Hij is er maar wat trots op, Thijs kreeg er geen genoeg van, als Erik een paar keer met hem mee was geweest, heen en weer terug zwemmen, dan moest ik weer mee... Jordy en Luuk spelen, klieren, zwemmen en toen we om 15.00u weer weg wilden gaan, was met name Jordy, niet blij...hij wilde nog zwemmen!!! Maar goed, we vonden het mooi geweest en dus zijn we weer naar huis gelopen en straks gaan we heerlijk patat eten in het dorp!! Het lijkt wel vakantie!

1 opmerking:

Anoniem zei

Niet vergeten te genieten hoor!!

Groetjes Corine