dinsdag 30 oktober 2012

Feiertag en zon!

Net de ene feestdag achter de rug en de volgende is alweer in het verschiet! Donderdag is het Allerheiligen!! Het is een nationale feestdag, dus ook voor Erik is het een vrije dag. De jongens hebben vrijdag ook vrij!
Het verschil is natuurlijk wel voor de kinderen, dat ze hier in Oostenrijk nog steeds geen herfstvakantie kennen, maar door deze Feiertage hebben ze toch een paar keer vrij! Die herfstvakantie schijnt er nog wel eens te komen...maar wanneer? Ik heb de zomervakantiedata voor volgend jaar bekeken en ik zie daar nog gewoon de 9 weken vermeld staan, dus of ze dan volgend jaar al een herfstvakantie zullen hebben? We zullen het merken.

Op dit moment schijnt de zon echt volop! Je ziet de sneeuw bijna letterlijk verdwijnen!! Maar voordat hier alles weg is, zijn we waarschijnlijk wel een paar dagen verder. De zon is hier natuurlijk ook niet meer de hele dag, hij is aan de laatste weken/dagen hier bezig...Volgens Andy is het precies op zijn verjaardag, 25 november, dat de zon verdwijnt. Tja, dus als er dan weer sneeuw zou gaan vallen, zal het ook wel langer blijven liggen...

Geen opmerkingen: