maandag 19 november 2012

Bezirkshauptmannschaft en Finanzamt!!!!

EINDELIJK!!!!! Vanmorgen heb ik de papieren bij het Bezirkshauptmannschaft opgehaald en nu zijn we dan allemaal echt aangemeld in Oostenrijk! Geen illegalen meer in dit huis!
Gelijk met deze papieren een deurtje verder gegaan, naar het Finanzamt. Daar hebben ze de aanmeldingen gekopiëerd en nu kan dan ook eindelijk de Familienbeihilfe compleet gemaakt worden. Ik heb nagevraagd, maar als alles goed is, krijgen we bericht per post van het Finanzamt.
Tjonge, het duurt even, maar dan heb je ook wat...hoop ik dan! Hahaha!

Vervolgens heb ik boodschappen gedaan, bij de winkel kwam ik Martin nog tegen, dus ook even weer bijgekletst en daarna bij de bouwmarkt een blik verf gekocht voor de kozijnen in de keuken boven. Net de boodschappen allemaal opgeruimd, een was uit de droger gehaald, die ik vanmiddag kan strijken. De vaatwasser moet nog uitgeruimd worden, maar eerst Luuk en Thijs ophalen, brood eten...de dag schiet dan alweer mooi op. Erik vanmiddag ophalen in Villach, want hij is vanmorgen met de bus gegaan, zodat ik de auto had. Hij kan ook wel met de bus terug, maar dan moet hij eerst een poos op het station wachten, dat vind ik niet zo leuk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd!! Nu een einde aan de papierwinkel?
Veel geluk in je nieuwe Heimat.
Groeten van Josina

Anoniem zei

Hoi,

Fijn dat het nu allemaal rond is. Wij hebben toen over de kinderbijslag ook gewoon bericht gekregen van het Finanzamt en het geld ook automatisch op de bankrekening gekregen. Ook wel handig! En het bedrag is een stuk leuker als in NL!

Groetjes Corine