zondag 9 december 2012

Radiator, versieren, bezoek

Op zaterdag (8 december)!! kreeg ik een mail van de Canaldigitaal (tjonge, als antwoord op de verzonden mail van 21 november...) dat volgens hen nu alles is afgehandeld, er staan geen rekeningen meer open en daarmee is definitief het contract beëindigd! Daar moet op gedronken worden!!

Gisteren schreef ik over de feestdag hier in Oostenrijk en dat daardoor bijna alles aan winkels dicht zou zitten en we geen radiator zouden kunnen halen...iets later belde Mieke om te vertellen dat de bouwwinkels wel open zouden zijn en kortingen geven! Erik heeft dus toch besloten om naar Villach te gaan voor een radiator! Thijs is met Erik meegegaan en Luuk en Jordy zijn bij mij gebleven. We hadden de kerstversiering van zolder gehaald en hebben het een beetje versierd voor de kerst!
De lampjes buiten, dat wilde Erik eigenlijk gisteren doen, maar ja...de radiator heeft voorrang!

Vandaar dat Erik vanmorgen met de jongens de kerstlampjes op het balkon heeft gemaakt!
Vanmorgen gezellig bezoek gehad uit Liebetig! Het was leuk om weer echt bij te kletsen in het 'echt' en niet alleen maar via berichtjes!! En voor Louise: beterschap...

Erik is nu met het aansluiten van de radiator bezig...gisteren heeft hij de radiator nog op kunnen hangen en in de gang de aansluitingen klaar kunnen maken. Nu is hij bezig in de kelder voor de laatste werkzaamheden en dan hopelijk kan de radiator vandaag nog meedraaien...

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

ik ga je volgen hoor,ik ben gek op oostenrijk en als het aan mij ligt ga ik ook graag daar wonen maar mijn man wil niet mee,is erg bang dat die geen werk kan krijgen daar,waar wonen jullie precies??

gr yvonne

Anoniem zei

Lekker dat die radiotor er nu zit. Gezellig lichtjes aan het balkon. Staat zo leuk en dan sneeuw. Echt een kerstkaart.
Groetjes van Josina