zaterdag 8 december 2012

Klungeldag

Nou Josina, de 'schade' valt mee tot nu toe. Het sneeuwt nog steeds, maar heel zachtjes. Vannacht is er een klein laagje bijgevallen en het was daardoor vanmorgen ook niet zo koud buiten. Jordy is alweer een hele poos buiten nu, hij krijgt er maar geen genoeg van!!

Vandaag een klungeldag weer. Zojuist een Blechkuchen gebakken en straks maar eens naar de zolder om wat kerstversiering tevoorschijn te halen. Erik is in het halletje bij de voordeur bezig...daar hangt dus géén radiator en het is daar zelfs kouder dan in de kelder...het vriest er gewoon!! De sleutel zat gisteren vastgevroren in het slot en de voordeur was van de binnenkant zelfs bevroren. Steeds als de deur van het halletje naar de gang toe opengaat, komt er een hele golf koude lucht naar binnen...brrrrr. Vandaar dat Erik er nu bezig is een gat naar de kelder te boren en zo alvast de voorbereidingen te treffen om er een radiator te plaatsen. Het is de bedoeling dat er volgend weekend eentje hangt (vandaag kun je nergens terecht ivm de feestdag...).

Zow, ga even koffie zetten!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Lekker een Blechkuchen. Ja, die halletjes zijn er niet voor niets in Oostenrijk. Ook als het hard waait en sneeuwt is zo'n halletje handig.
Groetjes Josina