zaterdag 27 april 2013

Entrümpelung en bezoek!

Toch nog even een kleine blog voor vandaag. Vanmorgen heeft Erik eerst nog weer een volle aanhanger en auto naar de Entrümpelung gebracht...alle verpakkingsmateriaal van nieuwe spullen, de oude en kapotte snowboots van de kinderen, oude jassen, maar ook oud ijzer wat nog 'verstopt' zat in het Heizölraum...alles is weg! Donderdag werd ik nog door Ute gebeld of we Heizöl nodig hebben, ze hadden zelf namelijk wel nodig en dan wordt er gelijk de hele buurt langsgebeld, of er meer mensen olie nodig hebben , dan kunnen ze het gezamelijk bestellen! Het was niet echt nodig, maar doordat de prijs nu redelijk gunstig is, hebben we toch maar wat besteld. Ik heb gehoord dat er acht of negen huizen olie nodig hebben en de bestelling voor in totaal 25.000 liter is geplaatst...

Zelf heb ik weer het een en ander opgeruimd en schoongemaakt in het appartement, de bedden opgemaakt, de keuken een kleine opfrisbeurt gegeven... Erik heeft in de badkamer de wc en wastafel geïnstalleerd, de wcrolhouder en wat haken, de spiegelkast...wauw, het is nog helemaal niet af, de douche is bijvoorbeeld nu nog niet op de plek, maar het is familie, die kunnen gewoon bij ons onder de douche, maar het is nu al supermooi en het is er groot van geworden in de badkamer!! Als de familie eruit is, hebben we gelukkig nog een paar weken om de puntjes op de i te zetten.

En dan vanmiddag, tegen een uur of één was het dan eindelijk zover...Eriks ouders zijn aangekomen!! Alsof het zo moet zijn, is het vlak daarvoor begonnen te regenen, net als de vorige keer dat ze kwamen...maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken, we wilden net gaan eten, dus ze konden zo aanschuiven! Ze hebben een lange reis achter de rug en het nu met twee overnachtingen gedaan en dat is wel goed bevallen gelukkig. Na het eten heeft Eriks moeder eerst nog even in de bus geslapen en Eriks vader is nog even met de jongens aan de wandel gegaan, zo konden Erik en ik nog weer even in het appartement verder. Na de koffie zijn we gezamelijk naar Martin en Ingrid gelopen, want daar slapen Eriks ouders! Ze hebben de spullen uitgeladen, we hebben even gekletst en toen zijn we weer naar ons gegaan en heb ik eten gekookt.

Morgenvroeg zijn Eriks ouders uitgenodigd door de jongens om bij ons te komen ontbijten, hahaha, dat is natuurlijk wel handig nu.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat leuk voor jullie dat opa/oma/vader/moeder er zijn. Dat wordt weer genieten van elkaar.
Groeten van Josina