maandag 30 september 2013

Gekke ochtend!

Maandagmorgen, een gekke ochtend! Erik is nu thuis, deze week worden de vakantiedagen opgemaakt en vanaf volgende week is dan pas eigenlijk echt sprake van werkloosheid...of nou ja, werken zonder geld verdienen, want werkloos ben je in ons huis nooit :-) !
Vanmorgen kon Erik dus Thijs weer een keer naar de Kindergarten brengen, Thijs verheugt zich daar dan heel erg op, want dan kan hij papa van alles laten zien! Vervolgens is Erik de kelder in gegaan...het werd heel nodig tijd, dat daar opgeruimd zou gaan worden. Ahum, als je veel ruimte hebt, dan wordt het ook benut...er wordt overal van alles weggepakt of even om het hoekje gelegd, even ergens bovenop gepakt...er is 8 kuub hout volledig de kelder in gepakt, omdat het met het oog op de komende buitenwerkzaamheden overal in de weg zou liggen, de tuinstoelen zijn naar binnen gegaan, maar die moeten ook een fatsoenlijke plek krijgen. Ach ja, Erik vermaakt zich er voorlopig wel, want ook in de kelder willen we in de toekomst van alles veranderen, maar dan zal er toch eerst opgeruimd moeten worden! Buiten is het nog steeds een waardeloos weer, dus daar kon Erik toch niet verder. Intussen zijn er wel weer mailtjes verstuurd en belt Erik straks nog achter een paar lopende zaken aan.

Gisteren hadden we een paar musea in Villach aan willen doen, er zijn er verschillende, van een automuseum tot een klein museum met een reliëf van Kärnten en nog een paar meer, het was toch slecht buiten, met veel regen, dus dat had mooi gekund, maar in de ochtend dachten we: hmmm, we gaan wel wat later...we hadden inmiddels de Etagenheizung voor het eerst weer aangemaakt, dat is weer heerlijk zeg! Wat later in de ochtend dachten we: we gaan vanmiddag wel. Er werden spelletjes gespeeld, de jongens hebben in de keuken van het appartement de treinbaan opgebouwd en vermaakten zich daar prima. Erik en ik hebben nog weer wat spullen tevoorschijn gehaald en op de foto gezet om nog een paar advertentie's op Willhaben te kunnen plaatsen. Verderop in de middag hebben we toch maar besloten helemaal niet meer weg te gaan, het was in huis net zo gezellig en lekker warm bij het vuurtje...uiteindelijk is het dus een heerlijke luie zondag geworden!

Vanmiddag wil ik met de jongens even naar Villach, ik heb nog kortingsbonnen voor een kledingwinkel en Jordy heeft nog een winterjas nodig en ook nog wel een trui, Thijs nog een ski-jas en wat andere spulletjes. Die bon is alleen vandaag nog geldig en nu is er een auto bij de deur :-). Lang kunnen we toch niet weg, want vanavond is er weer Taekwondo!

Geen opmerkingen: