donderdag 5 september 2013

Reactie's, treffen en rooklucht...

Leuk! De reactie's op de blog van gisteren. Ik mag het dus een beerput noemen...nou ja, jullie weten wat ik nu bedoel, dus noem ik het maar gewoon de put :-)
Ik hoop inderdaad ook, dat bij de jongens de boodschap goed ik overgekomen...nu is het nog een lege put, maar ja, als er één keer water in komt te staan, dan is het toch wel een 'eng' ding...maar daar zal vast een goede oplossing voor komen.
En volgens mij is otto niet alleen maar twents...denk ik, ik hoor het woord wel vaker vallen...maar zeker weten, doe ik het dus niet!

Erik is gisteren (hihi en vanochtend...) naar het Harley Davidson Treffen bij de Faakersee geweest. Om 20.00u werd hij opgehaald door vier mannen, allemaal dus bekenden. Erik had geen idee, wat hij ervan zou moeten verwachten, maar nu weet hij het! Er is vooral veel en heel harde muziek, véééél motoren (hihi, niet geheel onlogisch) en er waren dus twee hele velden ingericht met kraampjes waar je motorgerichte spullen kon kopen, bijbehorende kleding aan kon schaffen, motoren kon kopen, kettingen en ander 'Schmuck' wat je tegemoet blonk kon kopen, Tattoo's kon laten zetten of een piercing...veel bier en ook gezelligheid! Het was slenteren tussen de kraampjes door en na het eerste veld dacht Erik dat ze alles hadden gezien, maar toen stapten ze in de pendelbus en werden naar het tweede veld gebracht...met eenzelfde verhaal als het eerste! Aan het einde van dat veld, stond een grote tent waarin verder 'gevierd' werd... er was Erik van te voren al gezegd, dat de heren niet van de vroege klok zouden zijn, daarom gaan er een aantal al niet mee...maar ja, eerst zelf zien en meemaken en dan oordelen! Uiteindelijk stapte Erik om 03.50u in bed....en om 06.30u ging de wekker!
Erik vond het wel leuk om mee te hebben gemaakt, maar of hij een andere keer weer mee gaat, dat weet hij nog niet. Haha, en vandaag gaat hij het zwaar krijgen...eens kijken wie er vanavond eerder in bed ligt, Erik of de jongens!

Als je beiden niet rookt er er ook nooit meer in 'terecht' komt, dan is het niet fris als één van beiden dus er behoorlijk naar euh... stinkt, mag ik toch wel zeggen. Toen vannacht de slaapkamerdeur openging, was die rooklucht het eerste wat ik kon ruiken...brrrrr, wat vies!!! Al een paar jaar slaat mij die rooklucht heel erg op de keel als ik er wèl mee in aanraking kom. Jarenlang nooit last van gehad, maar zo opeens, sinds een jaar of vijf, dus wel... ik heb dan ook niet lekker meer geslapen en ja hoor, vanmorgen ben ik opgestaan met een hele dikke, schorre en zere keel! Blergh! Ik heb dus gelijk het rolluik opgetrokken en het raam van de kiepstand op de draaistand gezet, in de keuken de kleren van Erik meteen op het balkon gegooid en de balkondeur open laten staan. Toen ik de gang op kwam hing daar nog een jas...ook het balkon op! Wat later, toen Erik naar het werk ging, kwam ik terug op slaapkamer en het stonk er echt vreselijk! Tja, daar stap ik dus vanavond niet meer lekker in en heb dus het dekbed over de waslijn gegooid en het hoeslaken en kussenslopen in de wasmachine gedaan. Nu inmiddels is de lucht hier geklaard, net als mijn keel!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oeps en Eriuk moest vanmorgen "fris en fruitig" op zijn werk zijn na zo'n kort nachtje.
En ja, die lucht bah en vooral op slaapkamer.
Hoop dat het vanavond weer goed ruikt.
Groetjes van Josina

Anoniem zei

Dat is inderdaad een heftig verhaal ,en zeker voor Erik en dat op een doordeweekse dag .Het scheelt dat hij geen horloge opheeft ,dus voor je er erg in hebt is het heeeeeel laat !!!!
Wel fijn dat hij het mooi vond .

Groeten uit Hengelo .........