zondag 1 september 2013

Geslaagd!

Het was supergezellig! Erg leuk om zo spontaan met een toch redelijke groep zo te gaan wandelen. Ik probeer me wel eens in te denken: zou je zoiets in Nederland of Duitsland ook zo doen? 'Gewoon' een stuk wandelen met een aantal familie's op zondagmorgen? 
We hadden uiteindelijk afgesproken om 9.30u op de parkeerplaats bij de winkel. Eén familie had afgezegd wegens een feestje de avond ervoor, maar toch waren we met 16 personen met het wandelen en met het koffie drinken erna, kwamen er nog 3 bij!

Iedereen weet nu dus de Ochsentritt te vinden :-)
En in plaats van de snelste weg weer naar huis te nemen, stelden ze zelfs voor om over de Ochsentritt verder te lopen, berg op. Thijs vond dat even wat minder, maar met wat gemopper is hij toch netjes meegelopen. Ik moet zeggen, het is ook een redelijk steil pad, maar wel goed te doen. Uiteindelijk zijn we twee uur aan het wandelen geweest en daarna is iedereen meegegaan voor de koffie en Kuchen...erg leuk! De kinderen hebben zich prima vermaakt met de boomhut, schommels, trampoline en de konijnen en uiteindelijk zijn de laatste personen rond 14.30u weggegaan...geslaagd dus!

Erik heeft meteen een volgende afspraak staan, hij gaat woensdag met de mannen mee naar het Harley treffen aan de Faakersee (klikken)! Erik wilde er toch al naar toe, zóveel motoren...dat is natuurlijk geweldig! Het is op woensdagavond en Erik zal dan worden opgehaald, erg handig! In het weekend wil Erik nog even met de jongens langs de route gaan staan, zodat ook zij nog kunnen kijken.

3 opmerkingen:

Liesbeth zei

Wat kunnen jullie toch genieten van die mooie natuur daar! Leuk zo'n bende kids samen op stap te zien...

Anoniem zei

Gaaf.... denk dat het hier niet werkt, omdat iedereen het zo "druk" heeft. Maar dit is gewoon supergoed om dat te doen. Zou meer moeten gebeuren overal.
Groetjes van Josina

huis tjokvol zei

wauw jaa dat is echt leuk zo met een paar gezinnen wandelen,nee dat doe je hier in nederland niet.