dinsdag 29 oktober 2013

Nog één nachtje!

Dat waren vandaag minstens zoveel traptreden...ik denk eigenlijk nog wel meer!! De inhoud van de keuken heb ik vanmorgen naar boven verplaatst en vanmiddag de inhoud van de linnenkast... Gisterenavond hebben we de Speis (het regaal) verplaatst naar de gang. We willen deze niet in het appartement zetten, maar staat ons in het huis hier ook in de weg, dus dan de gang maar op! Eerst op de overloop boven, bij de voordeur van het appartement, maar daar stond het eigenlijk onhandig en in de weg...toen hebben we het regaal één trapdeel naar beneden verplaatst, waardoor deze nu dus halverwege de trap staat. Gisterenavond ook gelijk het eerste nog ingepakt en vanochtend de rest. Tjonge jonge, dan denk je: och, de keuken is niet heel groot, dus de inhoud doe ik zo wel 'even' naar boven...blijkbaar ben ik goed in economisch inpakken, want er kwam me daar toch een lading uit de keuken!!!!
Ook vandaag hebben de jongens zich weer ingezet! Ze hebben de Bruderspullen (Bruder is een merk van o.a.speelgoedtrekkers, vrachtwagens etc.) eerst allemaal schoongepoetst (na voorzichtig aandringen van mij :-) ) en toen naar boven gebracht!! Ze hebben er inmiddels een heel behoorlijke verzameling van, dat we een sortering hebben gemaakt van wat er mee naar boven gaat zo lang. Kijk ze eens druk zijn:


Hieronder de 'oude Speis', het regaal dus, wat we halverwege de trap neer hebben gezet. Je kunt er nog ruimschoots langs, dus hier plaats ik spullen, die je niet persé in de woning hoeft te hebben.
 En dan hieronder de huidige Speis van het appartement...hihihi, vakantiegasten die zijn geweest, weten dat de Speis er normaal wel 'ietsje' leger uit ziet!!
 De jongens kunnen al niet wachten tot morgen!! Morgen blijven we echt in het appartement voor in elk geval de komende twee maand... hieronder zie je de huidige slaapkamer van de jongens! Morgenvroeg alleen de bedden nog even opmaken en dan is het hier klaar!
 

En dan! Natuurlijk moeten de Taekwondo pakken nog even geshowd worden! (ook speciaal voor Josina :-) )
3 opmerkingen:

huis tjokvol zei

heel veel succes daar ,en wat leuk die foto,s met de jongens,ze vinden het nog steeds leuk die sport zo te zien.

Anoniem zei

Wat een werk is er weer verzet bij jullie ,en wat staan die pakken stoer .
Dat ze nog vele lessen plezier mogen hebben .Veel woonplezier in jullie appartement . Ma !!!!

Anoniem zei

Je hebt het aardig onder controle ook de jongens hahahaha. Wat ijverig dat ze schoonmaken. Jij hoeft in ieder geval niet tegaan sporten met dat vele traplopen van je. Geweldig zo als de jongens er in de pakken bijstaan. Helemaal stoer. Leuk hoor. Groetjes van Josina