woensdag 30 oktober 2013

We zijn verhuisd!

Na vanmorgen nog minstens 20 keer de trap op en neer lopen, is het dan net voor de middag gelukt! Alles wat ik denk nodig te hebben, zit nu in het appartement! We hebben dan ook heerlijk op onze nieuwe stek brood gegeten...hahaha, het voelt echt wel heel gek! Maar ook wel erg lekker...ik loop hier bijvoorbeeld op sokken...dat doe ik normaal niet, omdat dat gewoon niet ''fris'' aanvoelt. Ik weet, dat ligt aan mij, alles is er beneden echt wel schoon, maar zo ziet het er voor mij gewoon nog niet uit! En hier is alles lekker fris en mooi! Een mooie keuken waar we nu gebruik van maken, een badkamer met een mooie wc en een heerlijke douche...geen zalmroze bad, die 30 jaar geleden al verwijderd had moeten worden...nou ja, ik geniet in elk geval en de jongens ook. Ze spelen vrolijk rond, zijn aan het puzzelen geslagen, aan het knutselen en het lezen. Ik denk dat ik vanavond wel erg goed kan slapen!! Hihihi, ik ben nu dan ook echt wel moe eerlijk gezegd...tjee, wat verkijk je je erop! Ik dacht vanmorgen alleen nog maar even de laatste spullen te moeten verhuizen...pfffff, de ontbijtspullen, de spullen uit de badkamer, de laatste kledingstukken, de inhoud van de vaatwasser die gedraaid heeft, alle beddengoed...vervolgens bedden opgemaakt, nog twee wassen tussendoor gedraaid, gedroogd en vanmiddag nog even weggestreken...ik ben er wel klaar mee voor vandaag!
Morgen wil ik dan eigenlijk de keuken beneden wat schoonmaken...het hoeft niet te blinken, maar het was ook wel aan een poetsbeurt toe...nu is natuurlijk alles leeg en dan is het ook zo klaar!

De komende twee maanden zo ongeveer gaan wij even lekker genieten van het appartement, daarna zullen wij weer onze intrek nemen in ons eigen woongedeelte...hoe het er dan uitziet, weten we alleen nog niet helemaal :-) Maar vanaf dan (januari) is in elk geval het appartement weer vrij voor wie van een heerlijke vakantie wil genieten!

Waar normaal de slaapkamer van het appartement vrij neutraal ingericht is, ziet het er voorlopig even zo uit:
 

 Bij thuiskomst na school, is er meestal wel even een kwartiertje tijd voor de tv...even tot rust komen:
 en na het huiswerk begonnen ze:

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Allemaal !
Geniet maar mooi een paar maanden van jullie Vakantie appartement .
Wij weten dat het daar goed vertoeven is .Ma .......

huis tjokvol zei

super,kun je heerlijk genieten van jullie appartement,een beetje vakantiegevoel toch?(er moet alleen gewerkt worden dat is dan het verschil met echt vakantie hebben)

Anoniem zei

Lekker joh, te gast in je eigen huis. Kun je wel alles vinden hahahaha.
Dat je moe bent verbaasd me niet. Trap op trap af.... Morgen een beetje rustiger.
Groetjes van Josina