vrijdag 10 januari 2014

Stollenwanderweg en Kreuz

SUPER! Dat was zojuist de wandeling...echt heerlijk!!! We waren met ons zessen, het was niet te koud en een klein zonnetje erbij...wauw weer! Aangezien Gerhard last had van zijn rug en er ook een band voor droeg, zijn we niet naar de Hubertushütte gelopen. Niet heel erg, want we waren allen al een poos niet geweest en om dan opeens zo te beginnen, zou wel heftig zijn, hihihihi. Hij had zelf anders bedacht en wilde mee gaan tot zover het zou kunnen, maar daar is natuurlijk geen sprake van! Ik stelde voor om een stuk Stollenwanderweg te doen, die loopt wat vlakker en voor Gerhard dus beter, dat hebben we dan ook gedaan. Via die route kun je alleen niet zulke uitzichtfoto's maken, omdat het veel bos is, dus mijn camera is onbenut weer mee terug gekomen, maar dat maakt niet uit, volgende keer beter!
Ze zeggen hier trouwens, als iemand last heeft van zijn onderrug, dat die persoon last heeft van zijn of haar ''Kreuz''... de eerste keer dat ik dat hoorde, keek ik wat verbaasd...ja, als iemand zegt: ''Mein Kreuz tut mir wee'', dan denk ik eerst toch wel aan wat anders! Ik vond het wel heel erg eerlijk en open en ook wel vreemd om zoiets zo te zeggen! Hahaha, inmiddels weet ik beter!

Ik stap zo lekker onder de douche en maak daarna de Etagenheizung vast klaar om aan te steken, tegen die tijd zal het tijd zijn om Thijs op te halen, denk ik zo. Ik kan er weer even tegenaan!

Een fijn weekend voor jullie allemaal!

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

heerlijk

Anoniem zei

Karin,het is je ook wel gegund na al het werk dat jullie alweer gedaan hebben na de vakantie en je eigen appartement.(O)ma en (O)pa