maandag 8 augustus 2011

De makelaar

We zijn in onze vakantie drie keer gebeld door de makelaar. De eerste keer melde de makelaar dat er een stel voor de tweede keer zou willen bezichtigen, ze waren in tussentijd bij de bank geweest en ze zijn nog steeds geinteresseerd. De tweede keer werden we gebeld, omdat er een nieuw stel wilde bezichtigen en het liefst op de zondag dat we terug zouden komen, want ze wonen in Bayern en gaan op die dag weer terug. De makelaar had in eerste instantie gezegd tegen deze mensen dat dit niet zou kunnen, omdat wij nog niet precies wisten wanneer we weer terug zouden zijn en dat de Volksbank liever op zondag geen bezichtigingen doet. Aangezien deze mensen toch voet bij stuk hielden en zeiden dat het geld geen probleem zou zijn, belde de makelaar ons toch weer op of we dan toch zondag een bezichtiging konden hebben. Voor ons geen probleem.

Vandaar dat wij gisteren een bezichtiging hebben gehad. Een jong stel met twee kids hebben ons huis bekeken, samen met de moeder van één van beiden. Ze komen oorspronkelijk uit Bad Bentheim en willen graag weer terug komen. Ze zijn erg enthousiast, hebben zelf nog een tweede ronde door het huis gemaakt, we hebben nog een poosje met ze gekletst en gingen toen met de makelaar richting de voordeur. De makelaar kwam even later terug en vertelde dat het stel al een bod had uitgebracht! Ze hebben in ieder geval een reeel bod gedaan, maar het andere stel krijgt ook nog een eerlijke kans. Zij komen dinsdagmiddag het huis nog eens bekijken en dan is het afwachten wat zij doen. Dit stel heeft voor woensdagmiddag nog een afspraak staan bij de bank en daarna wil de makelaar van hen horen wat ze doen...

Al met al een paar spannende dagen dus!! Zal het stel van morgen ook een bod doen of niet? Zo ja, dan zullen ze het stel van zondag al moeten overbieden...in de hoop dat zij natuurlijk nog steeds het bod aanhouden, hahaha, we hebben inmiddels best wat rare situaties gehad met het huis, voor ons geldt daarom: eerst zien en dan geloven!!

Duimen dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen: