zondag 3 februari 2013

Bed en kast!

Wat een heerlijke dag alweer, de zon schijnt volop! Na ons zondagse ontbijt zijn we naar Villach gereden om de woonkamerkast en het bed te bekijken en we doen het!! De kast is ideaal, omdat er de tv in kan staan en tevens glaswerk wat we eventueel niet in de keukenkastjes kwijt kunnen. Zo hoeft er ook geen apart televisiekastje in de woonkamer, dus dat bespaart weer ruimte en dat is vanwege de grote hoekbank wel zo prettig! Het bed is mooi en heeft de goede maten. Nu hebben we dus binnen een half uurtje een bed, twee nachtkastjes, twee nachtlampjes, een plafondhanglamp, een woonkamerkast, een televisie en een DVDspeler op de kop getikt, want dat doet de mevrouw er allemaal bij!!!!! We halen het over twee of drie weken op, want de mevrouw moet over vier weken haar huis uit zijn. Nu moeten we alleen dus nog een kast voor de slaapkamer zien te regelen, maar dat gaat vast lukken!

We hebben zojuist heerlijk buiten koffie gedronken, dat is wel weer een fijne bijkomstigheid van de zon! Je moet natuurlijk wel een jas aan hebben, maar met het zonnetje erbij is het gewoon heerlijk!

Erik is inmiddels weer brandhout aan het 'maken'...hihihi, in de garage stond nog een hele oude kast en het regaal wat ik uit elkaar geslagen heb, moet ook nog op formaat gemaakt worden, zodat het de kachel in past. Tjonge, wat kan er dan toch overal weer een rommel vandaan getoverd worden...

En zo komen we deze heerlijke zondag wel weer door!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een geluk. En dan nog meer als je dacht. Gefeliciteerd er mee. Hier zit ik niet buiten voor de koffie hoor ook niet met een jas aan. Het is wel droog, maar dan heb je ook alles mee gezegd.
Groetjes van Josina.