zaterdag 23 februari 2013

Volle zaterdag, relaxte zondag

Zow, even tijd voor een kopje thee! Vanmorgen op tijd opgestaan, want we moesten om 9.00u in Villach zijn, met aanhanger! Tja, volgens het weersbericht wat ik gekeken had, zou er afgelopen nacht geen sneeuw vallen...maar ja, het lijkt het KNMI wel...vanmorgen lag er niet veel, maar toch een kleine 5cm op het oprit en het is weekend, dus de gemeente schuift niet zo vlot...
Uit voorzorg heeft Erik de sneeuwkettingen er maar ondergelegd en zo zijn we vertrokken. Zonder sneeuwkettingen waren we niet eens tot de hoofdweg gekomen!
In Villach aangekomen, hebben we het bed, nachtkastjes, lampen, woonkamerkast, tv en DVDspeler ingeladen en dit keer alweer een flinke aanhanger vol! Gelijk wat boodschappen meegepikt en toen weer naar huis. Ik ben ietsje eerder uit de auto gestapt en naar de winkel gelopen voor onze broodbestelling en toen ik terugkwam, stond Erik nog met auto en aanhanger halverwege het weggetje naar het oprit toe...met dank aan de gemeente, maar goed, Erik laat zich niet kennen, dus opnieuw de sneeuwkettingen eronder en vanaf onderaan het weggetje met een flinke aanloop toch naar boven kunnen komen met de aanhanger!
De aanhanger leeggepakt, boodschappen opgeruimd, brood gegeten, de broodbestelling gesneden en in zakken de diepvries ingedaan, de Etagenheizung weer een flinke poetsbeurt gegeven, twee wassen opgevouwen...dat leek me wel even genoeg! Erik is nu met de jongens een volgende poging aan het doen voor een andere bobsleebaan...Thijsproof hoop ik!

Nu nog even lekker niks doen en daarna andere kleren aan, we zijn voor vanavond uitgenodigd om Kärntner Nudeln te komen eten bij Martin en Ingrid! Wij hebben ze nog nooit gegeten en daarom vonden ze het tijd worden, dat we ze eens zouden ''kosten''...proberen dus! Martin belde gisteren voor de zekerheid nog even op, of het ons vandaag nog uitkwam, maar het stond gewoon al op onze kalender, dus ja!! Ik ben heel benieuwd!!

Vannacht en morgen zou er weer flink wat sneeuw bijvallen, maar het is morgen zondag, dus we hoeven er ons bed niet eerder om uit, laat maar komen dus!! Morgen staat er lekker helemaal niets op de kalender en we maken er dus een heerlijke relaxte zondag van!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo het huis kan ingericht worden. Wat een sport om naar boven te komen. Zeg heb je je grootste jongen(Erik) wel instructies gegeven hoe "veilig" de bobbaan moet worden? Heb je je pleisters aangevuld vandaag? Hahahaha.
Eet smakelijk voor vanavond en veel gezelligheid. Morgen relaxen.
Groeten van Josina.

Liesbeth zei

Leuk dat de inrichting vooruit komt.Ben wel benieuwd naar het resultaat (foto's??).
Laat het jullie smaken vanavond!

Liefs,

Liesbeth

Karin Fischer zei

Foto's komen pas als het echt klaar is...ik wil namelijk geen foto's plaatsen als het nog rommelig is, of niet af, of viezig...daar krijgen mensen misschien dan een verkeerd beeld bij en het is tenslotte wel voor de vakantiewoning...zodra het echt klaar is of ''af'' genoeg voor foto's, dan komen ze!