zondag 24 maart 2013

Koffie en Hefezopf

Het is een relaxte zondagochtend, vanmorgen eerst lekker ontbeten, daarna in de kleren. Zelf ben ik weer aardig goed te pas, gisteren voor het eerst weer koffie gedronken!! Haha, ik heb twee dagen geen koffie gedronken...dan ben ik dus echt niet lekker in orde geweest! Erik is ook niet helemaal fit, maar dat kan natuurlijk een beetje zijn, van wat ik gehad heb, maar ook de omstandigheden...het werkritme is weg, het klussen in huis gaat door, maar het gaat nooit zo, zoals hij het graag wil en het werkvolk wat over de vloer loopt...
 
De jongens hebben met het nieuwe speelgoed gespeeld en daarna het nieuwe spel op de WII uitgeprobeerd. Zelf heb ik mijn eerste Hefezopf gemaakt, we gaan 'm straks proberen!
En dan vanmiddag zal het net zo aanklungelen. Na het eten ga ik Eriks haren knippen en Erik moet er nog een paar radiatoren afhalen, zodat ze morgen met het gipsen er beter bij kunnen...de jongens willen nog even verder oefenen met het nieuwe spel...kortom, een heerlijke zondag weer, want het is toch geen weer om buiten te zijn!

2 opmerkingen:

Liesbeth zei

Die Hefezopf ziet er zalig uit!! Kan je dat receptje eens plaatsen aub?

Prettige zondag nog...

Anoniem zei

Mooi die Hefezopf, als hij net zo lekker smaakt als hij eruit ziet, dan was hij gauw op.
Knap dat je Erik zijn haar kan knippen. 1 keer geprobeerd haar te knippen, het was geen succes.....
Groeten van Josina.